Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire senzaţională făcută de Mirel Rădoi. Ce i-a spus fiul său după meciurile României: ”Are ghinion că eu nu joc la pariuri”

EXCLUSIV | Dezvăluire senzaţională făcută de Mirel Rădoi. Ce i-a spus fiul său după meciurile României: ”Are ghinion că eu nu joc la pariuri”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a povestit un detaliu extrem de interesant. Denis, fiul selecţionerului de la U21, e talentat atât la fotbal cât şi la ghicit scorurile meciurilor. A ştiut exact cât se vor termina partidele României U21 cu Ţara Galilor şi Liechtenstein.

Denis are 14 ani, a jucat la Academia Barcelonei din Dubai şi... are un talent special la ghicitul scorurilor. Fiul lui Mirel Rădoi a anticipat corect deznodământul partidelor cu Ţara Galilor şi Liechtenstein. Selecţionerul a dezvăluit totul la Telekom Sport.

Fiul meu mi-a transmis felicitări şi a ghicit scorul exact şi la meciul cu Ţara Galilor şi la meciul cu Liechtenstein. Are ghinion doar că eu nu joc la pariuri”, a glumit Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

România a învins-o cu 2-0 pe Ţara Galilor, iar apoi a câştigat cu 4-0 confruntarea cu Liechtenstein, de la Ploieşti.

Denis a fost alături de ”tricolori” la partidele care au decis calificarea României U21 la Campionatul European, iar Mirel Rădoi l-a adus inclusiv la petrecerea naţionalei de după jocul cu Liechtenstein.

Afla mai multe despre: radoidenisfiuscoruri corecte,  

viewscnt
Articole similare