Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire senzaţională. Momentul în care un mare jucător i-a pus lui Gâlcă un arici în pat: ”L-am găsit în pădure” :)

EXCLUSIV | Dezvăluire senzaţională. Momentul în care un mare jucător i-a pus lui Gâlcă un arici în pat: ”L-am găsit în pădure” :)

Top Interviuri

Comentarii

Adrian Ilie era unul dintre jucătorii care întreţineau atmosfera la Steaua, pe vremea când era jucător. Fostul mare internaţional român povesteşte una dintre glumele pe care le-a făcut: i-a pus un arici în pat colegului său de cameră, Costel Gâlcă.

Adi Ilie şi Costel Gâlcă erau foarte apropiaţi şi, când erau la Steaua, erau şi colegi de cameră. Invitat la Top Interviuri, ”Cobra” a povestit o întâmplare amuzantă cu Costel Gâlcă. Fostul antrenor al FCSB-ului obişnuia să facă în fiecare seară abdomene, aşa că Adi Ilie s-a gândit să anime un pic atmosfera.

Fostul atacant al Valenciei a căutat un arici şi, după ce l-a găsit, i l-a strecurat în pat lui Costel Gâlcă: ”Lui Gâlcă i-am pus un arici în pat. (Unde l-ai găsit?) La Săftica, în pădure. Şi Gâlcă făcea abdomene în fiecare seară, şi i-am pus şi un arici să facă cu el. L-a găsit după aia, după ce a făcut”, a povestit Adi Ilie pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: adi illiecoste 

viewscnt
Articole similare