Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire surprinzătoare făcută de Dumitru Dragomir: "Boloni n-a refuzat, nu l-a mai vrut FRF-ul"

EXCLUSIV | Dezvăluire surprinzătoare făcută de Dumitru Dragomir: "Boloni n-a refuzat, nu l-a mai vrut FRF-ul"

FRF

Comentarii

Edward Iordănescu a ajuns la un acord cu oficialii FRF şi urmează să fie prezentat în funcţia de selecţioner al naţionalei României.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit pentru telekomsport.ro şi a dezvăluit că Ladislau Boloni a fost refuzat de oficialii FRF, care au preferat să-l aducă pe banca primei reprezentative pe Edward Iordănescu.

"Alegerea făcută de FRF e una foarte bună. Edi are personalitate şi asta e un lucru bun. E la fel ca Boloni din punctul ăsta de vedere. Doar că  federalii s-au jucat cu minţile noastre. Ştiau de la bun început cine va fi selecţionerul. Au făcut doar o demonstraţie de imagine ca să arate că  vor să negocieze.

Vă  spun ceva, Boloni nu a refuzat oferta. Nu au mai vrut federalii. Pentru Edi nu va fi deloc uşor că nu prea avem jucători. Avem câteva nume în frunte cu acest Octavian Popescu de la FCSB, pe care se poate miza foarte mult. Eu sper să găsească soluţiile cele mai bune" , a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Oficialii federaţiei au discutat în ultima perioadă cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu pentru postul de selecţioner. Anterior, FRF a negociat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: edward iordanescu 

viewscnt
Articole similare