Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea incredibilă făcută de Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, la derby-ul cu Olympiacos Pireu

EXCLUSIV | Dezvăluirea incredibilă făcută de Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, la derby-ul cu Olympiacos Pireu

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu spune că incidentele de la meciul cu Olympiacos au fost premeditate, lucru pe care l-a aflat de la jucătorii adverşi. Atunci, în derby-ul cu PAOK, antrenorul Oscar Garcia a fost lovit cu un sul de hârtie, dar a transmis că lovitura a fost mult mai dură şi a retras echipa de pe teren.

PAOK Salonic a fost aproape să câştige titlul în Grecia, dar două incidente petrecute pe finalul sezonului i-au adus depunctări şi meciuri pierdute la masa verde. Unul a fost cu Olympiacos, celălaltă cu AEK Atena. La primul, Răzvan Lucescu spune că totul a fost premeditat.

Chiar înainte de meci, Oscar Garcia - antrenorul lui Olympiacos - a fost lovit cu un sul de hârtie. Însă acesta a exagerat lovitura, a retras echipa de pe teren şi a cerut să fie transportat la spital. Meciul nu s-a mai jucat şi PAOK a pierdut la masa verde. Răzvan Lucescu spune că, în conversaţii private, jucătorii lui Olympiacos le-au spus celor de la PAOK Salonic că toată săptămâna au pregătit un astfel de moment:

”A venit meciul cu Olympiakos. Totul a fost o porcărie, o înscenare murdară. Au venit să nu joace, să provoace şi să nu joace. Tot ce a facut acel individ, antrenorul ăsta (n.r. Oscar Garcia)... pentru mine, un om total lipsit de caracter şi, culmea, un spaniol venit şi de la Barcelona. Niciodată nu aş fi făcut aşa ceva şi nu ai voie să faci aşa ceva. Chiar dacă ţi s-a cerut. Lasă jucătorii, lasă altceva, dar nu tu ca antrenor.

Cum te duci a doua zi la jucători, ăn faţa jucătorilor proprii şi te prezinţi... că ţi-a fost frică să joci meciul, ţie, ca antrenor, ţi-a fost frică de adversar. Deci totul, o înscenare mizerabilă. Nu mai zic ce a fost la cabine după aia. Şi ştiam de la jucătorii lor, că jucătorii au vorbit între ei, chiar şi acolo, ”toată săptămâna asta am pregătit, să provocăm şi la cea mai mică chestie să ieşim de pe teren”. Se întâmpla asta”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan lucescuolympiacos pireugreciaoscar garcia 

viewscnt
Articole similare