Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Mihai Stoica: ”Am fost cu Gigi la Dan Petrescu şi nimeni n-a ştiut. Îl doream şi am stat până la 06:00 dimineaţa”

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Mihai Stoica: ”Am fost cu Gigi la Dan Petrescu şi nimeni n-a ştiut. Îl doream şi am stat până la 06:00 dimineaţa”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că l-a dorit cu insistenţă pe Dan Petrescu la FCSB şi cum el şi cu Gigi Becali au negociat cu fostul fundaş al lui Chelsea.

Mihai Stoica a dezvăluit cum el şi cu Gigi Becali au negociat intens cu Dan Petrescu, fără ca informaţia să apară ulterior pe undeva.

Dezvăluirea a venit în contextul în care FRF a făcut publice numele de antrenori pe care i-a contactat pentru a prelua postul de selecţioner.

Mihai Stoica şi Gigi Becali au vrut să-l aducă pe Dan Petrescu la FCSB

Managerul sportiv al FCSB-ului nu are prea mare încredere în negocierile purtate în ultima vreme de FRF cu antrenorii pe care i-ar fi vrut în locul lui Mirel Rădoi.

Mihai Stoica spune că aceste discuţii seamănă mai degrabă cu un exerciţiu de imagine din partea forului condus de Răzvan Burleanu, deoarece negocierile au devenit de fiecare dată publice.

Ultimul astfel de exemplu este cel al lui Dan Petrescu. Cei de la FRF au confirmat că poartă negocieri cu antrenorul lui CFR Cluj, deşi lucrurile sunt departe de a fi încheiate.

”Eu altceva nu înţeleg. De ce a trebuit neapărat să se ştie că se discută cu Petrescu dacă nu e clar? Eu cred că mai poate să fie şi o altă variantă. Mă duc şi vorbesc, dar eu pun pe altcineva, că eu am pe cineva oricând disponibil, dar arăt că am vorbit şi cu alţii”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Până acum, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au purtat discuţii cu Gică Hagi şi cu Răzvan Lucescu, dar n-au avut prea mult succes. Acum, sunt în negocieri cu Dan Petrescu.

Însă Mihai Stoica este de părere că situaţia ar trebui să stea cu totul diferit în cazul în care un antrenor este dorit cu adevărat. În opinia lui, astfel de negocieri trebuie să se poarte departe de ochii publicului.

Cu această ocazie, managerul sportiv al FCSB a dat un exemplu de la clubul pe care îl reprezintă.

Mihai Stoica a dezvăluit că el şi Gigi Becali au purtat negocieri intense cu Dan Petrescu, însă atunci nimeni nu a aflat despre aceste discuţii. Abia peste câţiva ani de la acel moment au apărut informaţii despre acea întâlnire:

”Eu am fost cu Gigi la Petrescu, în 2005 şi n-a ştiut nimeni. S-a aflat după aia, la mult timp după aia. Şi-l doream de am stat până la 06:00 dimineaţa la el acasă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare