Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea senzaţională făcută de Florin Răducioiu despre Marius Lăcătuş

EXCLUSIV | Dezvăluirea senzaţională făcută de Florin Răducioiu despre Marius Lăcătuş

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu surprinde şi spune că Marius Lăcătuş era unul dintre idolii săi, deşi juca pentru rivala Steaua. Fostul mare atacant român spune că a încercat să copieze câteva dintre lucrurile pe care Lăcătuş le arăta pe teren.

Florin Răducioiu şi Marius Lăcătuş erau mari rivali la echipele de club, dar fostul atacant al lui Dinamo a făcut o dezvăluire surprinzător. Răducioiu susţine că îl admira pe Marius Lăcătuş pentru felul în care se prezenta în meciuri. Fostul atacant al lui AC Milan povesteşte că îi era teamă de ”Fiara”, deşi era departe de zona de acţiune a acestuia:

”Mi-era frică, deşi eram atacant, am mai spus-o într-un alt interviu, de Lăcătuş. Era, într-un fel, idolul meu. Pentru că, credeţi-mă, am avut mulţi idoli, printre care şi el. Viteza de deplasare, viteza pe care o avea, driblingul, răutatea din timpul jocului era impresionantă şi aşa voiam să fiu, ca el. Şi îmi era teama, tuturor ne era teamă de el. Era cel mai periculos jucător al Stelei. În afară de Hagi, dar el a fost un constant pericol în acele derby-uri”, a dezvăluit Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiumarius lacatusliga 1steauadinamo 

viewscnt
Articole similare