Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea unui stelist care a jucat în PSG - Steaua 5-0: ”Ăla a fost momentul în care nu-mi doream să intru pe teren”

EXCLUSIV | Dezvăluirea unui stelist care a jucat în PSG - Steaua 5-0: ”Ăla a fost momentul în care nu-mi doream să intru pe teren”
Comentarii

Iulian Miu spune că nu s-a pus problema unui blat la celebrul meci PSG - Steaua, din vara lui 1997, când francezii s-au impus cu 5-0. În tur, Steaua câştigase la masa verde cu 3-0.

Au trecut aproape 22 de ani de la celebrul PSG - Steaua 5-0, dar partida încă naşte discuţii. Există multe voci care susţin că partida a fost aranjată. Iulian Miu, cel care a jucat în acea partidă, spune însă că explicaţia este alta. Cei de la PSG au intrat atât de bine în teren, încât jucătorii Stelei au fost bulversaţi şi era deja 3-0 până să-şi dea seama ce se întâmplă.

”Era unul pe la mijloc, Leonardo, Rai - prin faţă, un italian Simone pe acolo, prin faţă... Sincer, acum aud foarte multe discuţii despre meciul pe care l-am disputat la Paris, tot se fac discuţii. Eu ţin minte că am intrat pe undeva prin minutul 30. Roly Nagy a primit o lovitură, şi-a spart capul şi, imediat, neîncălzit, am intrat eu.  Cred că era deja 3-0. Ăla a fost momentul când nu îmi doream să intru în teren. Dar nu ai ce să faci, trebuie să intri şi să joci. Nu am înţeles nimic, niciunul, din meciul ăla. Ne-au luat atât de tare, de n-am ştiut ce să facem. Au fost nişte greşeli destul de mari, am greşit cu toţii la meciul ăla”, a dezvăluit Iulian Miu, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

În vara lui 2017, Steaua şi PSG s-au întâlnit în turul II preliminar al Ligii Campionilor. În tur, ”roş-albaştrii” au câştigat cu 3-2, dar ulterior s-au impus la masa verde, deoarece PSG folosise un fotbalist fără drept de joc. În retur, francezii au reuşit însă o revenire fenomenală şi s-au impus cu 5-0. Încă de atunci au existat speculaţii că steliştii s-au lăsat cumpăraţi, însă totul a rămas doar la nivel de zvonuri.


 

Afla mai multe despre: iulian miutop interviurid 

viewscnt
Articole similare