Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri de la naţională. Momentul în care Alex Chipciu a intrat la vestiare foarte supărat, dar a fost calmat imediat de staff

EXCLUSIV | Dezvăluiri de la naţională. Momentul în care Alex Chipciu a intrat la vestiare foarte supărat, dar a fost calmat imediat de staff
Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit o întâmplare din vestiarul naţionalei, care l-a avut personaj central pe Alex Chipciu.

Mijlocaşul lui Anderlecht a fost suspendat pentru meciul cu Spania după ce a fost eliminat în partida cu Malta. Chipciu a primit atunci două cartonaşe galbene şi mulţi l-au criticat pentru faptul că nu s-a protejat, pentru a fi apt cu Spania.

Interesant este că Alex Chipciu a crezut că va fi suspendat chiar după primul cartonaş primit în meciul cu Malta, deoarece mai fusese o dată avertizat în preliminarii. Mijlocaşul de 30 de ani a primit gaben cu Malta chiar înainte de pauză şi a intrat supărat la vestiare, dar cei din staff-ul naţionalei i-au explicat că va fi apt cu Spania. Însă, în partea a doua, Chipciu a încasat încă un galben, a fost eliminat şi a devenit până la urmă indisponibil pentru partida cu Spania:

”Dar ştii povestea cu Chipciu cu Malta? Că la pauză era foarte supărat, că luase galben în prima repriză şi el credea că, la două galbene, se stă şi a intrat în cabină foarte supărat, crezând că e suspendat cu Spania. Şi oamenii din staff l-au anunţat că ”nu, stai liniştit, că la trei galbene eşti suspendat”. /  ”A, da? Bravo! Gata, super”, nu ştiu ce şi săracul a luat roşu”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare