Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri despre accidentarea suferită de Contra. Marele regret al selecţionerului: "Ne facem rău singuri"

EXCLUSIV | Dezvăluiri despre accidentarea suferită de Contra. Marele regret al selecţionerului: "Ne facem rău singuri"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra şi-a rupt parţial tendonul lui Ahile înainte de partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, în timp ce cobora scările de la hotel. Selecţionerul a vorbit şi despre starea sa de sănătate, dar şi despre meciul din Liga Naţiunilor, cu Lituania, care se va disputa fără spectatori.

"Marţi mă duc la doctor să îmi scot ghipsul şi să vedem dacă îmi scoate firele şi dacă îmi dă ok-ul să mă întorc în ţară să pregătesc ultimele două meciuri din Nations League", a declarat Cosmin Contra în cadrul emisiunii Sport Center, de la Telekom Sport. 

Selecţionerul primei reprezentative este de părere că ultima "dublă" din Liga Naţiunilor nu este importantă doar pentru jucătorii convocaţi de la naţionala under 21, iar cel mai mare regret înaintea primei partide, cea cu Lituania, este faptul că nu vom beneficia de suportul fanilor. "E o dublă importantă pentru toată lumea. Cu şase puncte clar terminăm pe locul doi. Şi cu şase puncte putem termina pe 1, dacă ne ajută rezultatul Serbiei cu Muntenegru. Cel mai rău mă doare că jucăm fără spectatori, pentru că băieţii au de suferit, toată lumea are de suferit. Dacă cu Muntenegru aveam suporterii lângă noi, am fi câştigat acel meci. Nu putem să contăm pe acea doză de adrenalină de care au jucătorii nevoie în anumite momente din meci. Din păcate, ne facem rău singuri. Vrem rezultate, cerem rezultate extraordinare, să joace un fotbal de calitate sau să fie ajutată şi pe de altă parte ne facem rău singuri". 

Cosmin Contra e singurul selecţioner din istorie care are doua meciuri la echipa naţională fără spectatori, la meciurile de acasă. Meciul cu Lituania este programat pe 17 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, şi se va disputa cu porţile închise, în urma sancţiunii primite din partea Comisiei de Disciplină UEFA.

Afla mai multe despre: cosmin contraselectionerechipa nationalaliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare