Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri despre jucătorul care doar ce a semnat cu FCSB. Ce a făcut după EURO 2019: ”Eu îl dădeam afară din hotel, el se întoarcea”

EXCLUSIV | Dezvăluiri despre jucătorul care doar ce a semnat cu FCSB. Ce a făcut după EURO 2019: ”Eu îl dădeam afară din hotel, el se întoarcea”

Superliga

Comentarii

Darius Olaru a preferat să nu-şi ia vacanţă după Campionatul European de Tineret şi a mers direct în cantonamentul lui Gaz Metan. Aici, Edward Iordănescu a dus muncă de lămurire cu tânărul mijlocaş pentru a-l convinge că este bine să se relaxeze un pic.

Darius Olaru a făcut parte din lotul României U21 pentru EURO 2019, alături de care a ajuns până în semifinale. După turneul final din Italia, mijlocaşul de 21 de ani avea acceptul clubului să-şi ia câteva zile de vacantă, însă Olaru a preferat să sară peste acest privilegiu.

Internaţionalul român de tineret a plecat direct în cantonamentul lui Gaz Metan Mediaş, pentru a nu pierde pregătirea pentru noul sezon. Edward Iordănescu susţine că a încercat totuşi să-i ofere o perioadă de relaxare şi i-a conceput un program diferit faţă restul echipei, dar Olaru a vrut neapărat să păstreze ritmul.

”A dat dovadă de mult caracter, de dragoste pentru fotbal. Îşi cunoaşte interesul. Toţi băieţii, în linii mari, au un comportament asemănător, în sensul în care sunt dornici să muncească, sunt dornici să crească, să asimileze, să demonstreze lucruri. Şi faptul că Oli (n.r. Olaru), deşi avea din partea mea o vacanţă... el totuşi a preferat ca să vină aici. A aterizat la Bucureşti cu un avion, s-a urcat în următorul şi a venit în Spania alături de echipă. M-a bucurat această decizie a lui.

E adevărat că totuşi nu a intrat deloc în antrenamente, i-am explicat că e importantă o anumită deconectare, e nevoie de o anumită relaxare, e important ca, din punct de vedere mental, să se rupă un pic de tipare şi de activitatea zilnică a unei echipe. Chiar dacă a fost aici, în cantonament cu băieţii, i-am făcut un program special pentru cele trei zile. Şi nici acest program parcă nu dorea să îl respecte în totalitate, în sensul în care i-am dat timp suplimentar, să stea mai mult în oraş, să vină mai târziu, după ora stingerii normale. I-am spus că aceste trei zile sunt ale lui, le merită şi vreau să se deconecteze total. El era prezent alături de colegi, eu îl dădeam afară din hotel, el venea înapoi. Mă bucură. E o etapă şi un moment important pentru el în carieră, pentru că tocmai a semnat cu FCSB şi a făcut un pas mare către afirmare”,
a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Darius Olaru a fost achiziţionat în această vară de FCSB, care a plătit 600.000 de euro, dar va rămâne la Gaz Metan cel puţin până în iarnă.

Afla mai multe despre: darius olaruedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare