Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri despre negocierile dintre Alex Paşcanu şi FCSB: ”Am vorbit cu el chiar ieri!” Ce plan are fundaşul lui Leicester U23

EXCLUSIV | Dezvăluiri despre negocierile dintre Alex Paşcanu şi FCSB: ”Am vorbit cu el chiar ieri!” Ce plan are fundaşul lui Leicester U23

Stranieri

Comentarii

Prieten şi coleg cu Alex Paşcanu în naţionala de tineret, Marco Dulca spune că sunt şanse mici ca fundaşul lui Leicester U23 să meargă la FCSB. În ultimele zile au apărut informaţii că Paşcanu şi-ar fi dat acordul să semneze cu vicecampioana României.

Alex Paşcanu este una dintre ţintele FCSB-ului pentru postul de fundaş central şi au apărut informaţii că şi-ar fi dat acordul să vină la FCSB. În vârstă de 20 de ani, Paşcanu îşi termină în vară contractul cu Leicester U23 şi este interesat să facă pasul la o echipă care să-i ofere şansa să joace la seniori.

Însă Marco Dulca este de părere că Paşcanu nu va da curs ofertei de la FCSB. Mijlocaşul lui Swanse U23 susţine că colegul său din naţionala de tineret este interesat să se dezvolte în continuare la o echipă din străinătate:

”Eu vorbesc cu Alex Paşcanu aproape zilnic şi nu cred că va merge la FCSB. Următorul pas pentru mine şi pentru el este să jucăm la o echipă de seniori şi să ne continuăm progresul în fotbal. Am vorbit despre acest lucru chiar ieri, când am văzut şi eu acele zvonuri, dar eu l-aş sfătui să stea în străinătate, să îşi găsească o echipă de seniori unde să joace meci de meci. Pentru el este important”, a declarat Marco Dulca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex pascanumarco dulca 

viewscnt
Articole similare