Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dezvăluiri din cadrul naţionalei U21! Fostul psiholog, explicaţii despre capitolul la care stranierii stau mai bine decât jucătorii din Liga 1: "El m-a impresionat"

EXCLUSIV Dezvăluiri din cadrul naţionalei U21! Fostul psiholog, explicaţii despre capitolul la care stranierii stau mai bine decât jucătorii din Liga 1: "El m-a impresionat"

Echipa națională

Comentarii

Jucătoarea de tenis de masă de la CSA Steaua Bucureşti, Andrada Vincze, e şi psiholog, iar în trecut a colaborat cu staff-ul lui Daniel Isăilă la naţionala României U21. Cel mai lăudat fotbalist din lot a fost Răzvan Marin.

Andrada Vincze a devenit campioană naţională pe echipe, în cadrul Superligii de tenis de masă, cu CSA Steaua Bucureşti, care a câştigat titlul atât la masculin, cât şi la feminin. Componenta "militarilor" este şi un psiholog de succes, iar de-a lungul carierei a interacţionat şi cu fotbaliştii naţionalei U21. 

În urma şedinţelor cu psihologul, Marco Dulca şi Alex Paşcanu, care au revenit în Liga 1 după experienţele din Anglia, şi Răzvan Marin au impresionat-o pe Andrada Vincze: 

"Am lucrat cu echipa naţională de tineret, sub 21, şi am lucrat cu câţiva individual, pe cabinet. Aş vrea să spună ei cât i-am ajutat. La U21 am lucrat cu Ianis Hagi, Dennis Man, Florinel Coman, Alex Paşcanu, Răzvan Marin, băieţii mari, buni, de sub conducerea domnului Isăilă. A fost diferit, pentru că eram şi singura femeie din lotul lor. Cred că am format câteva legături bune, chiar dacă a fost o perioadă scurtă. Un psiholog poate avea o intervenţie bună, dacă e de durată. Cred că am adus plus valoare. 

Băieţii care se antrenează în Anglia stau cel mai bine. Au o altă mentalitate, au o interacţiune acolo cu psihologii de la echipe. Cred că erau Paşcanu, Marco Dulca. Şi Răzvan Marin. Am fost impresionată de el. M-a impresionat luciditatea în momentele cheie, ceea ce ajută un sportiv", a declarat Andrada Vincze.  

Afla mai multe despre: dennis manfcsbnationala u21andrada vincze 

viewscnt
Articole similare