Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din culisele afacerilor FCSB - Viitorul. Ce clauză a pus Gică Hagi în contractele lui Coman, Tănase, Benzar şi Nedelcu

EXCLUSIV | Dezvăluiri din culisele afacerilor FCSB - Viitorul. Ce clauză a pus Gică Hagi în contractele lui Coman, Tănase, Benzar şi Nedelcu

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică este de părere că Viitorul a păstrat procent şi dintr-o eventuală revânzare a lui Tudor Băluţă, cel care a fost cedat la Brighton contra sumei de 3 milioane de euro. Dică a dezvăluit că toţi jucătorii vânduţi de Hagi la FCSB au o asemenea clauză.

Viitorul a reuşit încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Tudor Băluţă, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români, a fost vândut la Brighton, în Premier League. În urma acestei tranzacţii, în conturile Viitorului vor intra 3 milioane de euro. Însă Dică este de părere că suma ar putea fi mult mai mare, deoarece Gică Hagi obişnuieşte să păstreze şi procent dintr-un eventual transfer. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că la fel a procedat şi cu jucătorii pe care i-a vândut lui Gigi Becali:

”Este o sumă bună pentru campionatul României, dar cred că în momentul în care va fi vândut mai departe Băluţă, dacă va avea evoluţii bune, cei de la Viitorul cred că şi-au mai păstrat şi ei...  Eu ştiu transferurile pe care le-au făcut la Steaua, la toţi jucătorii pe care i-a adus Steaua, tot aşa, au lăsat 15-20%”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.



Ce jucători din lotul actual au fost transferaţi de FCSB de la Viitorul:

  • Romario Benzar
  • Florin Tănase
  • Florinel Coman
  • Dragoş Nedelcu

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1viitorultudor balutabrighton 

viewscnt
Articole similare