Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior! Becali e gata să vândă doi dintre jucătorii de bază ai FCSB: "Sunt oameni foarte importanţi!"

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior! Becali e gata să vândă doi dintre jucătorii de bază ai FCSB: "Sunt oameni foarte importanţi!"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport la mai puţin de o săptămână după despărţirea de FCSB şi a dezvăluit a parte din planurile grupării roş-albastre pentru perioada de transferuri din ianuarie.

Dacă Gigi Becali a anunţat deja ce jucători îşi doreşte să aducă în săptămânile următoare, Dică a vorbit despre ce jucători ar putea pleca de la echipă în această iarnă.

"Ei pleacă pentru preţul corect!"
Fostul tehnician spune că, dintre titulari, fundaşul dreapta Romario Benzar are cele mai mari şanse să plece în ianuarie, în timp ce francezul Harlem Gnohere va fi lăsat să se transfere doar în cazul unei oferte pe placul lui Becali.

"Eu cred că Romario Benzar este posibil să plece (n.r. în iarnă de la FCSB). Şi Bizo (n.r. Harlem Gnohere) dacă va avea oferta pe care şi-o doreşte patronul. Sunt jucători importanţi amândoi. Au fost doi jucători care m-au ajutat foarte mult şi au avut evoluţii foarte bune!

Sper să aibă în continuare evoluţii foarte bune dacă rămân la Steaua sau să meargă la mai bine
", a declarat Dică pentru Telekom Sport.

Conform presei din Turcia, pentru Romario Benzar există interes din partea mai multor echipe din Superliga.  CNN Turk anunţa la începutul lunii decembrie că Fenerbahce şi Trabzonspor sunt gata să facă oferte pentru internaţionalul român în vârstă de 26 de ani.

14 selecţii are Benzar în naţionala României

1,7 milioane de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Romario Benzar de la Viitorul, în 2017

46 de meciuri a strâns Benzar pentru FCSB, în toate competiţiile. Fundaşul a marcat un gol şi a oferit 6 pase decisive pentru trupa roş-albastră

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: dicatransferuribenzargnohereplecari fcsb 

viewscnt
Articole similare