Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior! Ce s-a întâmplat la CFR Cluj înainte de plecarea lui Dan Petrescu. Informaţiile oferite de un titular

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior! Ce s-a întâmplat la CFR Cluj înainte de plecarea lui Dan Petrescu. Informaţiile oferite de un titular

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a intrat în istoria clubului CFR Cluj, dar ultima perioadă petrecută în Gruia şi-a pus amprenta asupra antrenorului. Cristian Bălgrădean l-a simţit pe antrenor că nu mai putea continua la campioana României.

De ce a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj

Titularul de la CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a dezvăluit ce a văzut din vestiar, înainte de plecarea lui Dan Petrescu. Portarul a vorbit despre o "stare de tensiune" şi de saturaţie: 

"Dacă nu mă înşel, plecarea venise după patru înfrângeri cu mister (n.r. - Dan Petrescu). Probabil că nici el nu mai putea la Cluj. S-a instaurat aşa o stare de tensiune. Cred eu că nici el nu mai putea să stea la Cluj. Probabil că dacă voia să rămână, continua, dar cred că a avut nevoie de o pauză, de aceea a decis să plece.

Este diferit stilul lui mister (n.r. - Edi Iordănescu) faţă de cel al lui Dan Petrescu, dar trebuie să ne obşnuim, să îl schimbăm din mers", a declarat "Pufi" pentru Telekom Sport. 

Dan Petrescu ar putea ajunge în Arabia Saudită, acolo unde e dorit de Al Nassr. Totuşi, mutarea i-ar putea costa pe conducătorii clubului aproximativ 8.5 milioane de dolari. 

Cristian Bălgrădean a tras linie la final de an şi se declară mulţumit, după ce a plecat de la FCSB pentru a apăra la CFR Cluj: "Pentru mine a fost un an bun, cred eu, pentru că am reuşit să ne calificăm în grupele Europa League. Suntem la trei puncte de Steaua (n.r. - FCSB). Cred că, per total, a fost un an bun. Mai sunt destule meciuri de jucat. Mai sunt 15 jocuri, e timp să revenim în fruntea clasamentului.

Da, păcat că nu am terminat cu o victorie ultimul meic al anului, dar a fost un rezultat echitabil. Normal, ne-am fi dorit victoria, dar e un rezultat echitabil", a mai spus portarul. 

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova, care e pe locul secund, şi cu trei mai multe decât ocupanta locului al treilea, CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujcristian balgradean 

viewscnt
Articole similare