Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior: motivul pentru care Răzvan Marin a intrat într-un con de umbră la Ajax şi ce se va întâmpla cu românul

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior: motivul pentru care Răzvan Marin a intrat într-un con de umbră la Ajax şi ce se va întâmpla cu românul

Stranieri

Comentarii

Directorul de scouting al Viitorului, George Ogăraru, fost fotbalist la Ajax şi antrenor în cadrul academiei "lăncierilor", a vorbit pe larg despre situaţia lui Răzvan Marin, intrat într-un con de umbră, în ultima vreme, la formaţia de pe Johan Cruijff Arena.

Transferat în vară pentru nu mai puţin de 12,5 milioane de euro, de la Standard Liege, Răzvan Marin nu a reuşit să se impună, deocamdată, ca titular în echipa "lăncierilor". Ogăraru crede că Răzvan Marin, de la care olandezii au aşteptări foarte mari, mai are nevoie de timp ca să se adapteze la filosofia campioanei Olandei.

"Pentru Răzvan, în mod special, se vede că începutul a fost un pic mai greu. Adaptarea se pare că e puţin mai dificlă, însă cu siguranţă va trece peste lucrurl acesta pentru că el, spre deosebire de alţi jucători, are o mentalitate foarte puternică şi o educaţie bună, e un jucător talentat, care a şi demonstrat în fotbalul european că te poţi baza pe el. Tocmai de aceea speranţele noastre în viitor sunt că el va deveni un jucător titular în primul 11 al lui Ajax.

Este o presiune foarte mare, pentru că tocmai ai menţionat cuvântul academie, în momentul în care vii la o echipă care creează jucători de atâţia ani la un anumit nivel, aşteptările sunt foarte mari de la tine. De ce a venit Răzvan Marin şi nu a fost promovat Hravenberg, să spun. De ce a fost acest cost? A trebuit să livreze la nivelul acesta. Cred că acesta este principalul lucru la care trebuie să te adaptezi. Apoi este viteza de joc. Este o altă viteză de joc. Spaţiile. Pentru un mijlocaş, mai mult decât pentru un fundaş, jucând la Ajax trebuie să te adaptezi la spaţiul redus pe care-l vei înfrunta. Majoritatea echipelor joacă şi se apără contra ta. Apoi viteza de tranziţie, joci la alt nivel, de Champions League, unde există această tranziţie foarte rapidă. Şi nu în ultimul rând, stilul lor de viaţă, de a fi", a spus George Ogăraru, pentru Telekom Sport.

"Am mare încredere că Răzvan Marin se va adapta la Ajax"

Cu toate acestea, George Ogăraru este convins că Răzvan Marin va reuşi să devină, în cele din urmă, un star la Ajax. "Eu am mare încredere în Răzvan că va face acest lucru. Este important pentru el, pentru fotbalul românesc, pentru echipa naţională, ca el să reuşească", a încheiat Răzvan Marin.

  • 10 meciuri a jucat Răzvan Marin pentru Ajax, fără să fie decisiv la vreun gol
  • 13,5 milioane de euro este cota românului, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare