Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior. Motivul real pentru care Bălaşa şi Teixeira au fost scoşi din lot pentru meciul cu Chiajna

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior. Motivul real pentru care Bălaşa şi Teixeira au fost scoşi din lot pentru meciul cu Chiajna

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a surprins la meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-0 şi i-a lăsat în afara lotului pe Adrian Stoian, Mihai Bălaşa şi Filipe Teixeira. Nicolae Dică explică de ce ultimii doi n-au prins lotul de ”18”.

Antrenorul FCSB-ului i-a lăsat în tribună la meciul cu Chiajna pe Adrian Stoian, Mihai Bălaşa şi Filipe Teixeira. O decizie surprinzătoare, mai ales că nu existau informaţii că cei trei ar avea probleme medicale. În plus, Teja l-a lăsat pe Bălaşa în afara lotului, deşi pe lista de rezerve nu mai avea niciun fundaş central de meserie.

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, spune că are informaţii despre absenţele lui Bălaşa şi Teixeira: ”Bălaşa are unele probleme la genunchi şi Teixeira are şi el probleme şi poate din cauza terenului a făcut acest lucru”, a declarat Dică pentru Telekom Sport.



Însă, din informaţiile Telekom Sport, cei trei ar fi intrat pe listă cu jucători de care Gigi Becali vrea să se despartă în vară. Ea îi mai cuprinde pe Bălgrădean, Nedelcu şi Rusescu.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare