Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră făcute de Rivaldinho: ”A fost cel mai greu moment din viaţa mea!”

EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră făcute de Rivaldinho: ”A fost cel mai greu moment din viaţa mea!”

Dinamo București

Comentarii

Rivaldinho, atacantul lui Dinamo, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, în care a povestit cum i-a transmis tatăl său pasiunea pentru fotbal.

"Eu m-am născut în lumea fotbalului. Când m-am născut, tatăl meu juca şi mereu am mers apoi la antrenamentele lui, la meciuri şi am văzut succesul lui şi al celorlalţi jucători şi era un lucru la care visam de mic şi eu să fiu fotbalist, să fiu recunoscut, să joc la un club mare. De mic mi-am trasat acest obiectiv în viaţă. De mic am avut acest vis să fiu jucător de fotbal. Dar niciodată nu am fost forţat. Tatăl meu nu m-a obligat niciodată la nimic, nimeni din familie nu m-a forţat. Totul a fost natural, eu am ales să fiu fotbalist

Nu ştiu dacă aici se ştie, că e mai greu de ştiut, dar momentul cel mai dificil prin care eu am trecut a fost când mama mea a murit. A fost foarte dur pentru mine, din acest motiv eu mentionez despre luptele mele şi prin câte am trecut. Foarte puţini oameni ştiu. Toţi se gândesc că dacă sunt băiatul lui Rivaldo viaţa mea e uşoară, că am totul deja de-a gata. Dar din contra! Toată lumea ştie cât mă spetesc, cât sufăr ca să fiu aici. ", spune brazilianul.

Aceste vorbeşte despre Dinamo după primele luni petrecute aici: "Dinamo ştiu că e cea mai mare din România şi când a fost să vin acelaşi lucru mi-a zis şi tatăl meu. Toată lumea mi-a spus că sunt cele două mari rivale, Dinamo şi Steaua, cele mai mari două echipe din România. Dar când tatăl meu mi-a spus, a zis că pot să mă duc cu ochii închişi pentru că merg la un mare club din Europa, un club cu tradiţie. Şi atunci m-am decis să vin şi sunt foarte fericit aici, la Dinamo. Colegii m-au primit foarte bine. Am încrederea tuturor, a suporterilor şi sunt foarte fericit aici".

 

Afla mai multe despre: rivaldinhodinamointerviuexclusivtelekomsportproblemedezvaluiri 

viewscnt
Articole similare