Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri incredibile! Ce s-a întâmplat cu două ore înainte de Rapid - Steaua + mesajul lui Daniel Niculae

EXCLUSIV | Dezvăluiri incredibile! Ce s-a întâmplat cu două ore înainte de Rapid - Steaua + mesajul lui Daniel Niculae

Fotbal intern

Comentarii

Conform declaraţiilor lui Ovidiu Burcă, Horia Manoliu este principalul vinovat pentru faptul că Academia Rapid nu obţine personalitatea juridică. Preşedintele celor de la AFC Rapid nu vrea să renunţe la partea sa de palmares, astfel că actuala echipă a lui Daniel Pancu sau Daniel Niculae nu poate promova sub numele de Rapid în Liga a III-a.

În octombrie 2014, Academia Rapid şi CSA Steaua au încheiat la egalitate meciul direct din Liga a IV-a, scor 1-1. Însă, conform declaraţiilor lui Ovidiu Burcă, meciul a fost aproape să nu se dispute.
 
"Domnul Manoliu a făcut fel şi fel de lucruri care nu sunt demne de un rapidist adevărat, aşa cum susţine dânsul. A trimis ISU înaintea meciului cu Steaua să verifice stadionul, iar înainte cu două ore de acel meci a existat posibilitatea ca partida să nu se dispute. A trebuit să dau declaraţie în nume personal că-mi asum desfăşurarea acelui meci. Vă daţi seama că nu se mai juca meciul cu Steaua? Pentru ce să fac toate aceste mizerii? S-a ajuns la o limită, lumea trebuie să ştie adevărul" , a declarat managerul general al Academiei Rapid, Ovidiu Burcă.
 
Meciul retur din sezonul regulat va avea loc la jumătatea lunii aprilie, iar oficialii giuleşteni speră ca partida să se dispute pe cel mai mare stadion din ţară, Arena Naţională.
 
"Meciul din returul sezonului regular se poate disputa pe Arena Naţională, am discutat cu cei de la Steaua şi se ia în calcul tot mai serios această variantă. Nu este nimic sigur, mai există varianta să se joace la Chiajna, la Clinceni sau la Berceni" , a mai spus Ovidiu Burcă.
 
Despre situaţia juridică a clubului giuleştean a postat şi Daniel Niculae un mesaj pe contul personal de Facebook.
 
 

Afla mai multe despre: rapidsteaualiga a patraovidiu burcaarena nationalaacademia rapid 

viewscnt
Articole similare