Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Un om apropiat îl face praf: ”E foarte agresiv” Ce a putut să facă patronul FCSB

EXCLUSIV | Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Un om apropiat îl face praf: ”E foarte agresiv” Ce a putut să facă patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Ieşirile în decor ale lui Gigi Becali nu i-au adus deloc o reputaţie prea bună lui Gigi Becali. Contradicţia dintre omul care face biserici şi ajută oamenii cu probleme şi omul care jigneşte cu o lejeritate fantastică a putut fi remarcată încă din debutul lui Becali în viaţa publică.

Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a povestit câteva detalii neştiute din relaţia pe care a avut-o cu Gigi Becali. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a recunoscut că patronul echipei are multe ieşiri nervoase pe care, mai apoi, le regretă.

Voi ştiţi foarte bine că patronul Stelei după meciuri în care echipa nu câştigă iese şi spune anumite lucruri. Dar apoi în zilele următoare analizează mai bine şi revine la ce a spus.

Îşi dă seama că nu a fost ok şi poţi să îi explici anumite lucruri despre jucătorii pe care dânsul îi critică. Îi explici, îi spui argumentele pe care le ai tu şi ajungi la o înţelegere. Totuşi, de foarte multe ori e agresiv în cuvinte”, a spus Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdica,  

viewscnt
Articole similare