Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri incredibile din vestiarul unei mari echipe din România: ”Jucătorii se certau, veneau şi stricau antrenamentele”

EXCLUSIV | Dezvăluiri incredibile din vestiarul unei mari echipe din România: ”Jucătorii se certau, veneau şi stricau antrenamentele”

Superliga

Comentarii

Alex Tudorie a dezvăluit ce atmosferă era în vestiarul Oţelului, când retrogradarea era sigură, în 2015. Atacantul de 22 de ani povesteşte cum jucătorii nu erau plătiţi şi nu mai aveau niciun chef să joace fotbal.

În ultimul său sezon al lui Tudorie la Oţelul, echipa din Galaţi a retrogradat. A fost atunci un sezon de coşmar pentru Oţelul, în care s-a zbătut în grave probleme financiare, după ce în 2011 reuşise să câştige titlul şi să intre în grupele Ligii Campionilor.

Tudorie dezvăluie în atmosfera în vestiar era sub orice critică, jucătorii erau neplătiţi, se certau între ei şi nu mai aveau chef de antrenamente şi meciuri. 3

”A fost o perioadă frumoasă, la început a fost frumos, pe sfârşit aşa, când s-a retrogradat, au fost şi probleme financiare şi nu era aşa OK. A fost o perioadă grea, parcă au retrogradat multe echipe în acel an, eram retrogradaţi cu 7-8 etape înainte, jucam aşa, relaxaţi, nu mai avem nimic de pierdut şi chiar am bătut pe Steaua şi am avut meciuri bune, pe final am adunat câteva victorii.

Veneau la antrenamente fără chef( jucătorii ceilaţli), stricau antrenamentele, se certau, aşa e când nu primeşti bani, le era greu, îi înţeleg. Nu ieşeau antrenamentele. (Cum veneau victoriile?) toată săptămâna făcea nea Florin Marin 5 cu 2, era atmosfera frumoasă, bere  după antrenament şi, când venea meciul, zicea nu mai avem ce să pierdem, trebuie să treacă şi meciul ăsta şi intram pe teren şi ne gândeam că la sfârşit trebuie să ne remarcăm cumva ca să plecăm de acolo”
, a declarat Alex Tudorie pentru Telekom Sport.

Interesant este că la finalul acelui sezon, în ultima etapă, Oţelul a reuşit să o încurce pe ASA Târgu Mureş, deşi echipa era retrogradată. În urma acelui meci, FCSB a reuşit să câştige titlul de campioană.

Afla mai multe despre: alex tudorieotelul 

viewscnt
Articole similare