Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Dezvăluiri incredibile făcute de Neluţu Sabău: "A chemat lumea poliţia, au crezut toţi că s-a întâmplat ceva!"

EXCLUSIV I Dezvăluiri incredibile făcute de Neluţu Sabău: "A chemat lumea poliţia, au crezut toţi că s-a întâmplat ceva!"

Fotbal

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a jucat între 1990 şi 1992 la Feyenoord, perioadă în care a strâns 39 de meciuri şi a marcat 11 goluri. Apoi, l-a luat Mircea Lucescu la Brescia, însă suporterii olandezi s-au despărţit cu greu de mijlocaşul român.

"A fost foarte emoţionantă despărţirea de Feyenoord. În ultima seară, înainte să plec la Brescia, au venit fanii la mine acasă, la geam, la 02:00 dimineaţa. A chemat lumea poliţia, au crezut toţi că s-a întâmplat ceva. Au venit vreo 150 de suporteri şi mă rugau să nu plec.
 
Locuiam la 40 de kilometri de Rotterdam şi au venit toţi în grădina mea. Până la urmă, am plecat, clubul avea mari probleme financiare. Sponsorul principal a intrat în insolvenţă şi au luat bani pe mine. Nu ştiu exact cât am luat, pentru că nu am fost la negocieri, dar s-a încasat mai mult de un milion de euro" , a povestit Ioan Ovidiu Sabău pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabaupovestedezvaluiriexclusivbresciafeyernoord 

viewscnt
Articole similare