Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri inedite făcute de Panduru şi Moldovan despre perioada petrecută în Elveţia: "Antrenorul nostru a refuzat să participe la un Mondial, n-a vrut să se tundă"

EXCLUSIV | Dezvăluiri inedite făcute de Panduru şi Moldovan despre perioada petrecută în Elveţia: "Antrenorul nostru a refuzat să participe la un Mondial, n-a vrut să se tundă"galerie foto
Comentarii

Viorel Moldovan, Basarab Panduru şi Costel Pană au fost cei trei români care au evoluat împreună la Neuchâtel Xamax, în sezonul 1995-1996.

Cei trei români s-au luptat la titlu în Elveţia în acel sezon, însă Xamax a pierdut lupta pentru trofeu şi a terminat la trei puncte în spatele campioanei de atunci, FC Sion.

"Mai era un român cu noi, era Costel Pană. Eu am stat foarte puţin acolo, am stat trei luni de zile, eu eram jucătorul celor de la Benfica, ei au vrut să ma dea împrumut, eu am vrut să joc, aşa că am zis că merg în Elveţia. Eram prieteni dinainte, de la Campionatul Mondial.

Şi la Campionatul Mondial am stat mai mult împreună noi ăştia mai tinerei. Cu Costel Gâlcă, cu Prodan, noi patru eram cam peste tot când aveam liber" , a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Viorel Moldovan a dezvăluit şi câteva amintiri pe care cei trei le au cu antrenorul de atunci al lui Xamax, Gilbert Gress, care, ulterior, a pregătit şi naţionala Elveţiei.

"N-au fost multe meciuri în care am jucat toţi în Elveţia, pentru că Panduru a stat puţin, dar în perioada în care a fost la echipă, am jucat toţi de fiecare dată. Şi acolo am avut un antrenor foarte bun, dar dificil. Foarte dificil, dar un antrenor extraordinar, Gilbert Gress.

Îi plăcea să joace fotbal, te teroriza dacă ieşeai din apărare cu minge lungă, te punea la antrenamente să repeţi acţiunile, striga, urla la jucători. Este francez, a fost şi în echipa naţională. Gândiţi-vă că a renunţat să joace la un Campionat Mondial, pentru că nu a vrut să se tundă" , a declarat Viorel Moldovan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pandurumoldovan 

viewscnt
Articole similare