Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri îngrijorătoare pentru Florin Andone. Cum este Seedorf ca antrenor: ”Nu am auzit lucruri bune despre el!”

EXCLUSIV | Dezvăluiri îngrijorătoare pentru Florin Andone. Cum este Seedorf ca antrenor: ”Nu am auzit lucruri bune despre el!”

Stranieri

Comentarii

Florin Răducioiu nu este convins că Seedorf este o alegere inspirată pentru Deportivo La Coruna, club la care este legitimat şi românul Florin Andone. Fostul mare fotbalist olandez l-a înlocuit pe Cristobal Parralo, demis din cauza rezultatelor slabe.

Şefii lui Deportivo La Coruna l-au ales pe Clarence Seedorf să scoată echipa din impas. Fostul mijlocaş olandez a pregătit-o şi pe AC Milan, timp de patru luni, până în vara lui 2012. Florin Răducioiu - cel care are cunoştinţe la AC Milan - spune însă că referinţele despre Seedorf nu sunt deloc bune:

”Nu am auzit lucruri bune despre el în perioada în care a antrenat la AC Milan. Foarte dur, între ghilimele, încrezut. A fost o experienţă negativă pentru el pentru că nu a reuşit să facă faţă, total nepregătit din punct de vedere al metodei de antrenament. Am auzit lucrurile despre el din interiorul vestiarului. Nu fac nume pentru că este evident. Este un mare risc pe care şi-l asumă, pentru că este o echipă în mare criză de rezultate”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: clarence seedorfflorin andonedeportivo la coruna 

viewscnt
Articole similare