Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri savuroase făcute de Alexandru Boc despre femeile din viaţa sa. Poveste amuzantă din anii '60: "Eu ştiam de ce vin ele la mine acasă"

EXCLUSIV | Dezvăluiri savuroase făcute de Alexandru Boc despre femeile din viaţa sa. Poveste amuzantă din anii '60: "Eu ştiam de ce vin ele la mine acasă"

Top Interviuri

Comentarii

Alexandru Boc a strâns peste 200 de meciuri în Liga I şi a evoluat la cinci dintre cele mai importante cluburi din istoria fotbalului românesc, Petrolul, Dinamo, Sportul, Rapid şi Universitatea Craiova.

Pe lângă lista bogată pe care o are ca jucător, Alexandru Boc se poate lăuda cu un CV impresionant şi la capitolul cuceririlor. Fostul vicepreşedinte de la LPF a flirtat, de-a lungul timpului, cu o mulţime de femei, iar în cadrul emisiunii "Top Interviuri", Alexandru Boc a dezvăluit o poveste amuzantă din perioada în care a evoluat la Petrolul, între 1964 şi 1967.

"Când am început să joc, la Ploieşti, cred că primeam 40-50 de scrisori pe zi de la diverse admiratoare, atunci nu era cu telefoane. Eu nu am avut nicio vină că ele veneau după mine. Veneau acasă, ne uitam la tv, ascultam muzică, apoi ziceau: <<Aoleu, la ora asta cum plec eu acasă singură?>> , că nu mai ieşeam, eram puşti, mă ştia tot oraşul. Le ziceam: <<Dacă vrei, rămâi şi dormi aici>>. Mă gândeam pentru veneau.

La Ploieşti, era o grădină de vară, Bulevard. Mâncam acolo după antrenament. Şi, la un moment dat, a venit o trupă de studenţi de la Petrol şi Gaze, de la Bucureşti, printre care era o fată, Carmen, frumoasă rău de tot. Şi eu cu tupeu am vrut să o iau la dans, dar ea m-a refuzat.

A doua zi, le spun băieţilor la antrenament, lui Sile Sfetcu, portarul: <<Uite, domnule, ce am păţit aseară!>>, iar el îmi zice: <<Ce, mă, puştiule, te-a refuzat? Bine, după antrenament mergi cu noi acolo>>. Şi au venit vreo 2-3 şi cu mine, ne-am aşezat la masă, ei au comandat bere, eu suc, şi a venit trupa asta. S-a dus Sile Sfetcu, a luat-o la masă la noi şi am rămas cu ea combinat până a aflat tatăl ei, care era directorul general în Ministerului Petrolului şi Gazelor.

Şi când a aflat tatăl ei de relaţia noastră, mi-a dat telefon şi a zis <<Te termin ca jucător, te termin ca om, te termin ca tot>>. Am tăcut, le-am povestit tuturor, iar Cerneanu era antrenor şi mi-a zis <<Spune-i lui taică-su că sunt o sută ca el, ca tine e unul singur în România, aşa că să-şi vadă de treaba lui că s-ar putea să îl lăsăm fără serviciu>>" , a declarat Alexandru Boc la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru bocpetroluldinamocraiova 

viewscnt
Articole similare