Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirile făcute de Contra: ”Erau foarte mulţi jucători care nu mai veneau cu plăcere la naţională!” Ce a schimbat în mandatul său

EXCLUSIV | Dezvăluirile făcute de Contra: ”Erau foarte mulţi jucători care nu mai veneau cu plăcere la naţională!” Ce a schimbat în mandatul său

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a tras câteva concluzii despre mandatul său la echipa naţională. Selecţionerul României spune că nu este 100% mulţumit de realizările naţionalei, dar, în acelaşi timp, are multe motive de mândrie.

Naţionala României n-a pierdut niciun meci în 2018, o performanţă importantă. Din păcate, a terminat pe locul 2 în grupa din Liga Naţiunilor, un lucru despre care Cosmin Contra spune că-l nemulţumeşte. În schimb, selecţionerul naţionalei spune că este mândru de faptul că jucătorii şi-au schimbat mentalitatea în timpul mandatului său. Fostul fundaş al lui AC Milan a dezvăluit că existau jucători care nu mai veneau cu plăcere la echipa naţionala, după mandatul lui Christoph Daum.

”100% nu pot să fiu mulţumit, pentru că nu am terminat grupa pe primul loc. Dar, în general, sunt foarte mulţumit de răspunsul băieţilor. Indinferen de cine a venit la lot, am adus întotdeauna jucători noi şi toţi au răspuns extraordinar de bine. Şi sunt foarte mulţumit din acest punct de vedere, pentru că şi-au dorit să facă ceea ce le-am zis eu şi ăsta este un lucru pozitiv.

Indiferent nu-mi e cu cine picăm în preliminarii la EURO. Dacă n-aş crede în calificare, atunci aş pleca acasă. Materialul uman până acum, în tot anul 2018, nu am pierdut niciun meci. Dacă asta nu ne dă speranţe că ne calificăm la EURO 2020, atunci nu ştiu ce parcurs ar trebui să ne dea speranţe.



În primul rând, s-a schimbat atitudinea jucătorilor care vin la naţională. Când am venit au fost foarte mulţi jucători care nu mai aveau plăcerea să vină la naţională, acum asta s-a schimbat şi jucătorii vin cu plăcere. Vin mentalizaţi  să dea totul să câştige fiecare meci. Asta este mentalitate pe care am încercat să o introduc puţin câte puţin şi ei au fost foarte atenţi şi au încercat fiecare să-şi introducă puţin câte puţin această mentalitate. Ăsta a fost discursul meu încă de la început”
, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraromaniaechipa nationalliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare