Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Cristi Borcea despre Gigi Becali: "Nu câştiga nimic, avea 70 de milioane în minus". Dinamovistul i-a criticat pe fotbaliştii de la FCSB

EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Cristi Borcea despre Gigi Becali: "Nu câştiga nimic, avea 70 de milioane în minus". Dinamovistul i-a criticat pe fotbaliştii de la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit despre relaţia sa cu Gigi Becali, pe plan fotbalistic. De asemenea, a recunoscut ce-i lipseşte vicecampioanei României, pentru a face, din nou, performanţă.

Cristi Borcea, despre Gigi Becali: "În perioada mea nu câştiga nimic, avea 70 de milioane în minus"

Acţionarul după care încă visează suporterii dinamovişti, Cristi Borcea, a recunoscut că nu-l poate face pe Gigi Becali să-i asculte sfaturile. Finanţatorul FCSB a avut un deficit mare, în trecut, din punct de vedere al bugetului: 

"Naşul (n.r. - Gigi Becali) nu se sfătuieşte cu nimeni. Trebuie să înţelegeţi treaba asta. Naşul vorbeşte de fotbal, dar nu se sfătuieşte, deciziile le ia numai singur. E singurul care a făcut performanţă şi a făcuit bani din fotbal. În perioada mea nu câştiga nimic, avea 70 de milioane în minus. Şi el ce-a luat, ce a făcut, a ieşit bine", a declarat fostul acţionat al lui Dinamo pentru Telekom Sport. 

Gigi Becali a fost sfătuit ce să facă la echipă, pentru a putea concura, din nou, cu CFR Cluj şi U Craiova: "E o echipă care stă în 90 de minute lărgită... L-aţi avut voi pe Panduru... Păi, trebuie să se uite mai mult şi la Răducioiu, că îl aveţi acum pe Răducioiu, cum comentează, cu echipă scurtă.

Ilie Dumitrescu ţipă de patru săptămâni că la Steaua (n.r. - FCSB) nu se aleargă. Nu se aleargă, nu se aleargă, nu se aleargă! Păi, nu se aleargă! Cum să câştige? Păi, Dan Petrescu cum le-a făcut ? Aleargă toată lumea!", a mai spus Cristi Borcea. 

VIDEO | FCSB - Sepsi 1-0 (Man 65)

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor.

FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

 

 

Afla mai multe despre: cristi borceafcsbgigi becalidinamo 

viewscnt
Articole similare