Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Ioan Becali după ce s-a infectat cu COVID-19: "Am luat toţi. Gigi a umblat fără mască". S-a tratat la clinica finanţatorului FCSB

EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Ioan Becali după ce s-a infectat cu COVID-19: "Am luat toţi. Gigi a umblat fără mască". S-a tratat la clinica finanţatorului FCSB

FCSB

Comentarii

Impresarul Ioan Becali a fost invitat la "Sport Report", unde a vorbit despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19. Deşi mulţi apropiaţi de-ai săi s-au infectat, Gigi Becali nu a fost atins de virus, deşi umbla fără mască.

Ioan Becali, sănătos după ce s-a infectat cu COVID-19

În urmă cu o lună, Victor Becali, Ioan Becali şi rude din familie s-au infectat cu COVID-19. După ce a scăpat de virus, Giovanni a recunoscut că s-a tratat la clinica finanţatorului FCSB, Gigi Becali: 

"M-a ajutat vărul meu (n.r. - Gigi Becali) cu nişte medicalemnte, cu nişte perfuzii la el la clinică. Am crezut în ce mi-a spus el (n.r. - Gigi Becali), doctorul mi-a permis. Am avut nişte frisoane, nu aveam nimic. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă", a declarat Ioan Becali în cadrul emisiunii "Sport Report". 

COVID-19 l-a ocolit pe Gigi Becali

Deşi s-au aflat în aceleaşi locuri, Gigi Becali a fost ocolit de COVID-19, deşi nu s-a protejat: "Ne-am infectat la bar, unde ne strângem cu neamurile, cu verii. Am luat toţi. Şi Victor, şi câţiva nepoţi, veri, numai Gigi nu a avut. Şi a umblat fără mască, făr nimic", a mai spus Giovanni, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliioan becalicoronavirus 

viewscnt
Articole similare