Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluri din interior. Cum este antrenorul Jose Mourinho: ”Nu cred că un om se poate schimba atât de mult!”

EXCLUSIV | Dezvăluri din interior. Cum este antrenorul Jose Mourinho: ”Nu cred că un om se poate schimba atât de mult!”
Comentarii

Nicolae Dică nu crede că Jose Mourinho s-a bucurat de susţinerea tuturor jucătorilor de la Manchester United şi asta i-a atras demiterea. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că Cristi Chivu a avut numai cuvinte de laudă despre Mourinho, în perioada în care cei doi lucrau la Inter Milano.

Jose Mourinho a fost demis de la Manchester United după o serie de rezultate negative. Nicolae Dică este susprins însă pentru situaţia pe care a avut-o managerul portughez la United. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că Cristi Chivu i-a transmis că Mourinho este genul de antrenor pe care jucătorii îl iubesc:

”Îmi aduc aminte că eram la echipa naţională şi îl întrebam pe Cristi Chivu cum este Mourinho. Îmi spunea că face o atmosferă foarte bună, face antrenamente bune şi a avut şi rezultate. Nu cred că un om se poate schimba atât de mult în decurs de 7, 8 ani. Nu cred că se poate schimba atât de mult, să nu mai poată ţine un vestiar sau să nu mai facă atmosferă bună. Când a plecat de la Inter, Materazzi plângea. El, care nu prea mai prindea lotul. Dacă un jucător care nu prea prindea lotul plângea după antrenor, înseamnă că Mourinho făcea atmosferă bună, o unitate, un grup”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhonicolae dica 

viewscnt
Articole similare