Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dialog exploziv la Telekom Sport! Mircea Sandu nu s-a mai putut abţine: ”Mincinosul ăsta cheltuie banii Federaţiei”

EXCLUSIV | Dialog exploziv la Telekom Sport! Mircea Sandu nu s-a mai putut abţine: ”Mincinosul ăsta cheltuie banii Federaţiei”

FRF

Comentarii

Mircea Sandu a avut o replică extrem de dură pentru Răzvan Burleanu, după ce preşedintele FRF l-a acuzat că a favorizat firmele la care era acţionar în relaţia cu Federaţia Română de Fotbal.

Dialogul dintre Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi Silviu Tudor Samuilă, realizatorul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport 1, poate fi revăzut, în întregime, în materialul video de mai jos.

Pe ce post joacă ăsta? Federaţia Română de Fotbal este o societate de drept privată. Nimeni nu-mi interzicea să fiu acţionar la altă societate. Într-o societate privată nu există conflict de interese. Burleanu ne arată că a intrat în panică, asta ne arată cu aceste ieşiri.

Le-am lăsat bani în conturi, iar ei zic că n-au găsit nimic. Ca să fie clar, eu nu fac parte din echipa lui Ionuţ Lupescu. El este capabil să-şi convingă singur oamenii de calităţile lui. Dar cum poate mincinosul ăsta să-şi facă din banii Federaţiei campanie?

Eu n-am vorbit pentru Lupescu! Am vorbit pentru Chivu şi pentru Răducioiu! Au avut un discurs frumos şi mi-a plăcut. A fost o chestie de afecţiune, de prietenie, iar eu am vrut să arăt că fotbaliştii pot fi şi aşa.

El a făcut nişte foşti mari fotbalişti şomeri. Ăia au toţi milioane în conturi, pe carieră, pe activităţi private. Trebuia să zică imediat că-i pare rău, să-şi dea demisia şi să plece”, a spus Mircea Sandu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sandudragomirburleanufrf,  

viewscnt
Articole similare