Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dialog fabulos între Şumudică şi un oficial de la FRF. Cum a încercat să impună un jucător la naţională: ”Dragul meu, am o rugăminte!” :)

EXCLUSIV | Dialog fabulos între Şumudică şi un oficial de la FRF. Cum a încercat să impună un jucător la naţională: ”Dragul meu, am o rugăminte!” :)

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit o conversaţie pe care a avut-o cu Marius Şumudică, în perioada în care acesta era antrenor la Astra. Şumudică a fost de acord să-l folosească mai des pe Alex Ioniţă, dar a cerut la schimb ca Anghel Iordănescu - pe atunci selecţioner - să-l titularizeze pe Budescu.

Înainte de regula U21, selecţionerii naţionalei de tineret aveau mari probleme cu jucătorii care nu erau folosiţi. Ajuns într-o situaţie disperată, Andrei Vochin a pus mâna pe telefon şi l-a rugat pe Şumudică să-l folosească mai des pe Alex Ioniţă, deoarece selecţionerul naţionalei de tineret avea nevoie de el pentru meciul cu Ţara Galilor, din preliminariile EURO 2017.

Şumudică a fost de acord, dar a pus o condiţie: Anghel Iordănescu să-l titularizeze pe Constantin Budescu, pe care-l avea elev la Astra:

”L-am sunat pe Şumudică şi i-am spus: ”te rog din suflet, jucăm cu Ţara Galilor, încearcă două meciuri să îl bagi pe Ioniţă măcar câte 45 de minute, pentru că avem nevoie de el la tineret”. Mi-a răspuns: ”Da, dragul meu, dar am şi eu o rugăminte, vorbeşte cu 'nea Puiu să îl bage pe Budescu titular”. Cum să fac aşa ceva? Şi i-am spus: ”este în interesul clubului tău”. El a spus: ”sunt antrenor, nu patron”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicaandrei vochinfrfastraconstantin budescualex ionita 

viewscnt
Articole similare