Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Diana Belbiţă se întoarce la origini. „Îmi doresc să fac istorie pentru România”. Prima reacţie după ce şi-a aflat următoarea luptă în UFC

EXCLUSIV | Diana Belbiţă se întoarce la origini. „Îmi doresc să fac istorie pentru România”. Prima reacţie după ce şi-a aflat următoarea luptă în UFC

Sporturi americane

Comentarii

Răsturnare de situaţie în cazul Dianei Belbiţă. „Prinţesa Războinică” a revenit la sentimente mai bune faţă de România după ce a aflat când, unde şi împotriva cui va avea loc următoarea luptă în UFC. Sportiva născută la Strehaia vrea să câştige şi să obţină prima victorie „tricoloră” în cea mai importantă promoţie de MMA în lume.

Diana Belbiţă abia aşteaptă să se bată din nou în UFC. „Prinţesa Războinică” are meci pe 15 iulie, în Abu Dhabi, împotriva gruzinei Liana Jojua.

„Aş putea spune că am o mulţime de emoţii, dar adevărul e că tot ce simt e nerăbdare. A fost o perioadă destul de dificilă pentru toată lumea din cauza virusului Corona, dar a fost o perioadă pe care eu am dedicat-o în totalitate sportului şi care m-a ajutat să evoluez.

Această luptă a fost iniţial programată pentru 13 iunie în Kazakhstan, dar din cauza restricţiilor de călatorie a fost reprogramată pentru 15 iulie, aşa că pot spune că m-am antrenat dublu.

Despre scăderea în greutate vorbesc mereu cu groază. Nu am mai atins ciocolată de mult timp, prea mult timp ca să îmi mai amintesc când a fost ultimă dată când am mâncat o ciocolată.

Sunt entuziasmată că voi lupta pe Insula YAS. Noi îi spunem Fight Island deoarece e un concept nou şi apreciez toată munca pe care UFC o depunde pentru ca noi, luptătorii, să putem să ne facem treaba în siguranţă”, a declarat Diana Belbiţă pentru telekomsport.ro.

În octombrie 2019, atunci când a pierdut meciul de debut în UFC în faţa englezoaicei Molly McCann, Belbiţă a fost dezamăgită de valul de critici pe care l-a primit din România imediat după eşec. Atunci, sportiva a luat o decizie radicală, declarând că nu vrea să mai reprezinte România, ci Canada. Între timp, Diana pare să fi revenit asupra deciziei.

„Despre sansele mele de a câştiga această luptă, pot spune că sunt chiar mai încrezatoare decât de obicei. Mi s-a reproşat de câteva ori că am prea multă încredere în mine, ei bine... De data asta am şi mai multă.

Îmi doresc foarte mult să obţin prima victorie a României în UFC, să fac istorie, aşa cum îmi place mie să spun şi nu o să accept să existe ceva care sa ma oprească. Eu şi echipa mea am muncit enorm de mult pentru a ajunge aici şi pentru a fi pregatită pentru această luptă, aşa că nu voi face nici măcar un pas înapoi.

Voi lupta pentru mine în primul rand, pentru echipa mea şi pentru toţi acei oameni care au fost lânga mine chiar şi atunci cand am fost jos. Restul să se abţine de la a comenta. Până la lupta mea, voi mai trăi nişte emoţii deoarece colegul meu, Kyle Nelson, va lupta pe 27 iunie în Las Vegas”, a completat „Prinţesa Războinică”.

Diana Belbiţă, o nouă luptă în UFC 

Anul trecut, Diana Belbiţă a semnat un contract pentru trei lupte cu UFC, devenind devenit astfel a doua luptătoare din România care semnează cu promoţia din Nevada, după Cristina Stanciu. . Până acum, „Prinţesa Războinică” are în palmares 13 victorii şi cinci înfrângeri în MMA. 

Afla mai multe despre: diana belbitaufcromaniacanada 

viewscnt
Articole similare