Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică a dezvăluit de ce a fost convocat Coman la naţională, în ciuda formei de la FCSB. ”Ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis să-l aducem”

EXCLUSIV | Dică a dezvăluit de ce a fost convocat Coman la naţională, în ciuda formei de la FCSB. ”Ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis să-l aducem”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a fost invitat în studioul Telekom Sport, unde a dicutat despre lotul convocat pentru partidele din calificările la Campionatul Mondial din 2022. Fostul jucător de la FCSB va conduce selecţionata noastră pentru cel puţin o partidă, după ce Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu Covid. În plus, secundul naţionalei a explicat pe ce se bazează selecţia lotului şi de ce a fost chemat Coman la echipă, în ciuda formei slabe din ultimul timp.

Convocarea lui Florinel Coman pentru meciurile din calificările la Mondial a cauzat mai multe reacţii dezaprobatoare, după prestaţiile slabe din ultimul timp. Jucătorul FCSB-ului şi-a pierdut instinctul în faţa porţii şi a reuşit să înscrie doar o dată în 18 meciuri de Liga 1. În ciuda acestui fapt, perla lui Becali a fost chemată oricum la selecţionata României, iar Nicolae Dică a explicat de ce. Conform secundului lui Rădoi, performanţele de la echipa naţională sunt luate în calcul, mai degrabă decât cele de la club, iar Coman i-ar fi impresionat destul pe antrenorii ”tricolori” la ultima apariţie.

Dică a dezvăluit de ce a fost convocat Coman la naţională

”Important e ce faci la naţională, cum te antrenezi, cum joci. Poate la club dai un randamernt mai bun, poate te antrenezi mai bine. Poate la naţională nu te antrenezi cum trebuie sau nu dai randamentul respectiv. Pe noi ne interesează ce faci la naţională, poate la echipa de club eşti cel mai bun, dar la naţională nu dai randament.

Coman, ultima dată la naţională a fost la meciul cu Austria, a jucat titular şi a făcut un joc foarte bun. A revenit după accidentare şi a jucat meci de meci titular, cu evoluţii din ce în ce mai bune, din punctul nostru de vedere, chiar dacă în ultimele meciuri nu a reuşit să marcheze. Dar a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, şi-a creat ocazii de gol, a reuşit să dribleze, să pună probleme adversarilor şi ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis să-l aducem pe Coman”, a declarat Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanromânianicolae dică 

viewscnt
Articole similare