Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică a răbufnit! Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: ”Loveşte în oameni prea uşor. Mă deranjează, normal. Aş putea spune mai multe!”

EXCLUSIV | Dică a răbufnit! Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: ”Loveşte în oameni prea uşor. Mă deranjează, normal. Aş putea spune mai multe!”

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Nicolae Dică s-a dezlănţuit la adresa fostului său patron de la FCSB. Antrenorul care pare aproape de o revenire la FC Argeş a răspuns dur acuzaţiilor din ultima vreme ale lui Becali.

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă l-a provocat pe Nicolae Dică asupra unei discuţii destul de dest întâlnite în fotbalul românesc.

Acesta i-a explicat fostului tehnician de la FCSB că în Liga 1 există un mit cum că un antrenor îşi face CV la FCSB şi nu mai contează ce se întâmplă apoi pentru că poate antrena oriunde. Fostul mare fotbalist al roş-albaştrilor a răspuns provocării: ”Da, dar depinde şi pe cine ai în spate. Eu sunt singur, încerc să-mi clădesc o carieră în antrenorat şi sper să reuşesc. Depinde cum eşti apreciat, ce se spune despre tine, ce rezultate ai avut, cum ai muncit. Când se aduce un antrenor la o echipă se interesează de cum munceşte acel antrenor” a explicat Dică la Sport Report.

De aici a pornit însă rafalele. Dică nu l-a iertat pe Gigi Becali, odată ce a văzut pe ecran o declaraţie a patronului de la FCSB care sublinia că: ”până acum nu a avut antrenori de valoare, care nu făceau ce trebuie la echipa sa”. Nicolae Dică a răspuns calm, dar vizibil iritat: ”Am scos un articol de care mi-am adus aminte acum ceva timp, unde scrie aşa: ”FCSB între primele 20 de echipe din Europa când vine vorba de posesie”. Cu asta am spus tot, nu mai trebuie să spun nimic. Voi puteţi lua nişte meciuri şi să vedeţi dacă fundaşii centrali veneau să preia mingea, să iniţiem jocul cu ei, ce făceam în continuare. Se pot analiza lucrurile astea. E părerea dânsului, dar mai vorbesc şi eu cu oameni, care au o impresie bună despre mine. Dacă din 10 oameni, 7-8 au o impresie bună despre mine, nu o să stau să îi ascult pe ceilalţi 2-3” a atacat fostul tehnician al FCSB-ului.

”Mă deranjează afirmaţiile lui Gigi Becali!”

Întrebat de Silviu Tudor Samuilă dacă afirmaţiile fostului său patron sunt deranjante pentru el, Dică a explicat: ”Mă deranjează normal: Reghecampf n-a fost bun, Rădoi n-a fost bun, Dică n-a fost bun, Teja n-a fost bun. Păi Reghe a câştigat şi el vreo două campionate.  Măcar unul dintre ăştia patru au făcut ceva nu? E uşor să loveşti în oameni. Eu am fost pe primul loc cu această echipă şi pe primul loc în Europa League şi tot erau discuţii pe la televizor.  Am avut rezultate, am fost acolo. Să-şi găsească ei un antrenor foarte bun să câştige campionate, să meargă în Champions League, să fie cât mai sus. Puteam să spun mult mai multe despre toată lumea de-acolo, dar nu are rost. Nu-mi place să lovesc în oamenii alături de care am lucrat” a încheiat Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicăgigi becali 

viewscnt
Articole similare