Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică a vorbit despre starea deplorabilă a gazonului din Islanda: "Sper să fie ok. Dacă nu, bănuiesc că nu se va juca acolo!"

EXCLUSIV | Dică a vorbit despre starea deplorabilă a gazonului din Islanda: "Sper să fie ok. Dacă nu, bănuiesc că nu se va juca acolo!"

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul secund al echipei naţionale mari a României în mandatul pe care abia l-a început Mirel Rădoi (39 de ani), a vorbit despre situaţia terenului din Islanda, care nu arată prea bine cu ceva mai mult de două luni înainte de semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor. "Dicanio" crede că dacă suprafaţa de joc nu va fi ok din toate punctele de vedere, partida va fi mutată.

Recent, islandezii au publicat imagini cu gazonul de pe stadionul Laugardalsvollur, cea mai mare arenă din Islanda, unde se va juca semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor. Suprafaţa de joc nu arăta deloc bine şi sunt şanse mici ca starea acesteia să se remedieze având în vedere vremea de la Reykjavik. Dică speră ca gazonul să fie unul bun la ora jocului Islanda - România.

Dacă nu, acesta crede că va partida va fi mutată: "Sperăm ca la ora meciului, terenul să fie cât mai bun. Din câte am înţeles, o să pună şi o prelată atunci, pe teren. Sperăm să nu fie foarte frig şi terenul să fie foarte bun. Sper ca terenul să fie ok din toate punctele de vedere la ora jocului. Bănuiesc că dacă nu este un teren cât de cât ok, nu se va juca pe acel teren", a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.



În Islanda, în martie nu s-a jucat niciodată fotbal pe iarbă naturală, dar organizatorii insistă ca acum partida să se joace pe cel mai mare stadion al ţări, Laugardalsvollur, de 15.000 de locuri. În acea perioadă a anului, în Islanda se înregistreaza între -2 şi 4 grade Celsius.

Islanda - România, semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor, se joacă pe 26 martie la Reykjavik. Dacă trece de Islanda, România va juca finala play-off-ului pentru calificarea la Euro 2020 contra Bulgariei sau Ungariei, tot în deplasare.

Afla mai multe despre: nicolae dicaeuro 2020echipa nationalaromania islanda 

viewscnt
Articole similare