Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dică are veşti bune pentru fanii naţionalei. E bătaie mare pentru un post de titular: ”Stanciu, Ianis, Budescu, Nistor sunt pe aceeaşi poziţie”

EXCLUSIV Dică are veşti bune pentru fanii naţionalei. E bătaie mare pentru un post de titular: ”Stanciu, Ianis, Budescu, Nistor sunt pe aceeaşi poziţie”

Echipa națională

Comentarii

Secundul lui Mirel Rădoi vede cu ochi buni revenirea lui Nicuşor Stanciu. Dică spune că la naţională e bătaie mare pentru un post de titular în acest moment.

Nicolae Stanciu a reuşit un gol şi două assist-uri pentru Slavia Praga în meciul cu Jablonec, scor 5-0, din etapa a 26-a a campionatului Cehiei. La al doilea meci al Slaviei Praga după reluarea campionatului Cehiei, internaţionalul român a deschis scorul contra lui Jablonec, în minutul 21, din lovitură de la 11 metri. În partea secundă, Stanciu a pasat decisiv la golurile de 3-0 şi 4-0, pentru Provod (56') şi Tecl (61').

În direct la Telekom Sport, secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică a vorbit despre evoluţia internaţionalului român: ”I-a dat încredere foarte mare antrenorul şi el se pune în slujba echipei, coboară în zona mijlcoaşilor centrali defensivi. ăşi face şi treaba defensiv.  Noi vom încerca la naţională şi cu el şi cu alţii, să-i punem în valoare cât mai bine” spune Dică.

Fostul tehnician de la FCSB are veşti bune pentru fanii echipei naţionale: ”Avem un Stanciu, un Ianis, un Budescu, un Nistor pe aceeaşi poziţie şi noi trebuie să ne gândim la aceşti jucători să folosim cât mai mulţi dintre ei.

Ianis aţi văzut la Rangers joacă în 4-3-3 şi acum joacă undeva în dreapta, dar de acolo intră mult în partea centrală şi are mobilitate pe faza ofensivă” a mai spus Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicăstanciuianis hagi 

viewscnt
Articole similare