Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică, dat pe spate de un SMS primit recent: ”Când un fost jucător de la PSG îţi dă mesaj... Am rămas impresionat!”

EXCLUSIV | Dică, dat pe spate de un SMS primit recent: ”Când un fost jucător de la PSG îţi dă mesaj... Am rămas impresionat!”

Superliga

Comentarii

Filipe Teixeira este unul dintre jucătorii care au regretat plecarea lui Nicolae Dică. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că a primit de la portughez un mesaj care l-a impresionat.

Nicolae Dică este convins că a făcut o treabă bună la FCSB şi spune că un mesaj primit de la Teixeira i-a ridicat încrederea în el. Antrenorul în vârstă de 38 de ani susţine că a rămas impresionat de cuvintele pe care Teixeira i le-a transmis.

”Când îmi dă un mesaj un jucător la 38 de ani, care a fost la PSG, care a fost în Anglia şi care mi-a dat un mesaj, am rămas impresionat, poate să spună oricine ce vrea la televizor sau din conducerea Stelei, orice poate să spună. Dacă mi-a dat acel mesaj Teixeira, am mai mare încredere în mine”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

În vârstă de 38 de ani, Filipe Teixeira are un CV impresionant pentru Liga 1, cu echipe precum PSG sau West Bromwich.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfilipe teixeiraliga 1 

viewscnt
Articole similare