Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică, despre mandatul său la FCSB: ”Toată lumea m-a contestat, dar cred că am avut rezultate bune”

EXCLUSIV | Dică, despre mandatul său la FCSB: ”Toată lumea m-a contestat, dar cred că am avut rezultate bune”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică este de părere că a făcut treabă bună la FCSB, chiar dacă n-a luat titlul şi nici n-a reuşit să califice echipa în grupele cupelor europene. În ceea ce priveşte situaţia lui Mihai Teja, fostul antrenor al FCSB-ului susţine că a trecut prin aceeaşi experienţă.

Nicolae Dică a ratat principalele obiective trasate de conducere, dar spune că au existat şi lucruri pozitive în mandatul său. Printre ele, faptul că s-a luptat până în ultima clipă pentru câştigarea titlului, în sezonul trecut:

”Toată lumea m-a contestat, dar cred că am avut rezultate bune la Steaua. Am avut rezultate pozitive în cupele europene, ne-am luptat şi la campionat, dar au fost multe lucruri pozitive. A fost un eşec că nu am luat campionatul, dar am luptat până în ultimul moment. (Nu ti se pare că acum oamenii sunt mult mai vehemenţi în ceea ce-l priveşte pe Teja?) Nu mi se pare, nu s-a schimbat nimic din ce am vazut eu. Eu, după fiecare etapă, se vorbea că voi fi schimbat, aşa se vorbeşte şi acum. Când va spune patronul, atunci va fi”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare