Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică, dezvăluiri despre Tamaş. Cum se prezenta la antrenamente şi momentul în care Mirel Rădoi a decis să-l dea afară de la FCSB

EXCLUSIV | Dică, dezvăluiri despre Tamaş. Cum se prezenta la antrenamente şi momentul în care Mirel Rădoi a decis să-l dea afară de la FCSB

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a declarat surprins de faptul că Tamaş a avut din nou probleme din cauza alcoolului. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că auzise că Tamaş se liniştise.

Gabi Tamaş are din nou probleme din cauza alcoolului. Fundaşul de 35 de ani a fost prins de poliţia israeliană în timp ce conducea cu 205 km/h şi avea alcoolemia de trei ori mai mare decât limita legală. Dică spune că a rămas surprins când a auzit despre problemele lui Gabi Tamaş:

”Eu sunt surprins, pentru că ştiu din momentul în care a plecat în Israel, auzisem că e OK, că nu mai face acele lucruri pe care le-a făcut înainte, când era în România. Auzism că s-a liniştit, acum cine ştie ce supărări a avut pe acolo. Are şi o vârstă, e posibil să i se rezilieze contractul acolo. Va fi foarte greu să mai rămână în Israel”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi când Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB, însă cei doi au fost şi colegi la naţională. Dică dezvăluie că fostul internaţional român era exemplar la antrenamente, însă a avut probleme la FCSB înaintea unui meci cu U Craiova, care se disputa la Severin. Practic, a fost momentul în care Mirel Rădoi a decis să-l excludă din lot:

”Un fotbalist foarte bun, la antrenament era sută la sută mereu, la el nu conta, chiar dacă pierdea o noapte. Îmi aduc aminte şi de la echipa naţională, când eram colegi. Venea şi se antrena sută la sută. Calitatea lui fizică era foarte bună. Chiar dacă pierdea nopţile, era bine la antrenament şi la joc.

Aveam antrenament şi după antrenament trebuia să plecăm la Severin. Şi nu a ajuns la antrenament. Am încercat să dăm de el, nu am putut. Până la urmă, am reuşit eu să vorbesc cu el, dar eram deja pe drum, eram aproape de Craiova. Deja Mirel luase decizia să nu mai vină cu noi şi ulterior a decis să îl excludă”,
a mai dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicagabi tamas 

viewscnt
Articole similare