Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică i-a citit intenţiile lui Gigi Becali! Motivul pentru care i-a transferat pe Matei şi Stoian: ”Pentru treaba asta i-a adus”

EXCLUSIV | Dică i-a citit intenţiile lui Gigi Becali! Motivul pentru care i-a transferat pe Matei şi Stoian: ”Pentru treaba asta i-a adus”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că Florentin Matei şi Adrian Stoian au fost transferaţi deoarece FCSB va schimba sistemul din 4-2-3-1 în 4-3-3. Noua aşezare a mai fost încercată la FCSB, însă n-a avut succes până acum:

Gigi Becali a transferat în această iarnă doi jucători ofensivi, pe Matei şi pe Stoian, deşi FCSB nu avea probleme pe posturile pe care joacă cei doi. Însă Nicolae Dică spune că aceste mutări au fost făcute deoarece FCSB urmează să-şi schimbe sistemul:

”Mă gândesc că pe Stoian şi pe Matei pentru treaba asta i-au adus (n.r. să joace în 4-3-3). Sunt doi mijlocaşi cu o tehnică bună, cu o viziune bună a jocului. Sunt doi jucători care au o tehnică bună, ţin foarte bine de minge şi pentru un joc de posesie îţi trebuie asemenea jucători. Nedelcu, chiar dacă nu are experienţă, e un jucător inteligent. Şi nu doar fotbalistic, şi în afara terenului este un băiat foarte deştept şi cred că e un jucător care poate să dea un echilibru la mijlocul terenului”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Cum ar urma să arate FCSB: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Morais - Stoian, Nedelcu, Matei - Man, Rusescu, Tănase.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbflorentin mateiliga 1gigi becaliadrian stoian 

viewscnt
Articole similare