Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică s-a enervat în direct la TV. ”De ce stai, dacă Becali îţi face echipa?” Răspuns şocant dat de antrenorul FCSB-ului

EXCLUSIV | Dică s-a enervat în direct la TV. ”De ce stai, dacă Becali îţi face echipa?” Răspuns şocant dat de antrenorul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost invitat la Telekom Sport şi a avut de răspuns la cea mai grea întrebare care i se poate pune unui antrenor de la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor s-a abţinut cu greu, a fost vizibil deranjat şi a oferit un răspuns neaşteptat.

Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că se implică total în alcătuirea echipei la FCSB. Ba, mai mult, patronul steliştilor a spus destul de des în mandatul lui Dică faptul că dacă nu s-ar băga s-ar alege praful, taxând astfel prestaţiile slabe ale roş-albaştrilor sub comanda lui Dică.

De ce ai ales să stai la FCSB, dacă patronul a spus că el îţi face echipa?”, este întrebarea pusă de Vlad Enăchescu. În realitate, este întrebarea pe care absolut toţi oamenii pasionaţi de fotbal din România şi-au pus-o cel puţin o dată. De ce rămâne Dică la FCSB atât timp cât Becali îi dictează echipa şi îi face, după cum chiar el a recunoscut, schimbările?

Vizibil nervos, Dică a găsit cu greu o explicaţie. ”Patronul nu a spus că face el echipa. A mai ieşit înainte de unele jocuri şi a spus echipa. Echipa e făcută de mine. Vorbesc cu patronul, îi spun echipa, dar echipa este făcută de mine”, s-a apărat Dică, refuzând astfel să recunoască implicarea lui Becali.

Afla mai multe despre: becalidicafcsbechipa,  

viewscnt
Articole similare