Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică, sfaturi pentru selecţioner în ziua marelui meci cu Suedia: "În jurul lor trebuie să se construiască echipa"

EXCLUSIV | Dică, sfaturi pentru selecţioner în ziua marelui meci cu Suedia: "În jurul lor trebuie să se construiască echipa"

Echipa națională

Comentarii

Dacă ar fi în locul lui Cosmin Contra, fostul antrenor al celor de la FCSB ar miza împotriva vikingilor pe câţiva jucători pe care îi consideră în formă în momentul în faţă.

Dică oferă numele jucătorilor de care trebuie să se lege speranţele tuturor românilor pentru o calificare dorită de toată lumea. 
 
"Avem jucători în formă în aceste moment şi mă gândesc la un Stanciu, un Puşcaş, un Coman dacă va juca, Mitriţă sau Budescu şi Alibec care sunt şi ei în formă bună: Avem jucători valoroşi de la mijloc în sus care poyt face diferenţa. Îmi doresc să câştigăm  ca apoi la meciul cu Spania să trăim la instensitate, să avem o miză foarte mare. Sper ca băieţii să fie pregătiţi din toate punctele de vedere la meciul cu Suedia şi, cu ajutorul suporterilor, să avem o atitudine bună şi să reuşim să câştigăm" a declarat antrenorul. 
 
Nu doar victoria contează în faţa principalei adversare la calificare. Scorul este şi el important. Pentru a avea nevoie doar de un punct la Madrid, trebuie să obţinem un rezultat care să ne ofere avantaj în disputele directe. 
 
"Trebuie să ne gândim că acest meci durează 94-95, trebuie să fim concentraţi pe tot parcursul meciului. putem să marcăm un gol în minutul 80 şi ceva şi să reuşim să câştigăm meciul. Acum trebuie să stăm defensiv foarte bine, să fim foarte bine organizaţi şi pe ofensiv să încercăm să dăm o posesie bună, să dominăm jocul, dar trebuie să fim precauţi pentru că în acelaşi timp sunt o echipă foarte bună. Dacă vom primi un gol va fi din ce în ce mai greu pentru jucători să întoarcă rezultatul" a încheiat Dică. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: dicăcontranaţionalăsuediastanciupuşcaşcomanmitriţăbudescualibec 

viewscnt
Articole similare