Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Diego Fabbrini a trecut vizita medicală şi este jucătorul lui Dinamo. Când ar putea debuta

EXCLUSIV | Diego Fabbrini a trecut vizita medicală şi este jucătorul lui Dinamo. Când ar putea debutagalerie foto

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini a trecut vizita medicală în această dimineaţă şi este jucătorul lui Dinamo. Jucătorul italian este apt chiar pentru următorul meci al echipei din Ştefan cel Mare.

UPDATE: Dinamo a anunţat oficial transferul lui Diego Fabbrini:

”FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocaşului italian Diego Fabbrini.
Născut la San Giuliano Terme, pe 31 iulie 1990, Diego Fabbrini a evoluat în acest sezon competiţional la ŢSKA Sofia şi a adunat cinci meciuri în campionat şi şase în tururile preliminare Europa League pentru clubul bulgar”
, se arată în comunicatul oficial.


Dinamo a reuşit o mutare surprinzătoare şi importantă, în acelaşi timp. Clubul din Ştefan cel Mare a reuşit să-l transfere pe Diego Fabbrini, jucător pe care l-a vrut încă din finalul sezonului trecut. Fostul atacant al lui FC Botoşani a ales însă ŢSKA Sofia, dar nu s-a adaptat în Bulgaria şi a plecat după doar două luni.

Jucătorul de 29 de ani a ales să revină în România, dar la Dinamo şi în această dimineaţă a făcut vizita medicală. Fabbrini a trecut testele medicale şi, cum este pus la punct cu pregătirea fizică, sunt şanse extrem de mari să debuteze chiar în această etapă, luni, cu Hermannstadt: ”Abia aştept să încep treaba la Dinamo”, a declarat italianul pentru Telekom Sport. Contractul semnat de Fabbrini este pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.


În acest moment, Dinamo are trei jucători italieni în lot: Diego Fabbrini, Riccardo Piscitelli şi Mattia Montini.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: diego fabbrini 

viewscnt
Articole similare