Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel francez. Gestul făcut de Nicoliţă la St. Etienne: "M-am dus să îi trag un cot"

EXCLUSIV | Diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel francez. Gestul făcut de Nicoliţă la St. Etienne: "M-am dus să îi trag un cot"

Ligue 1

Comentarii

Bănel Nicoliţă, un fotbalist extrem de muncitor, a ajuns să joace în Ligue 1, la apogeul său fotbalistic. Fostul internaţional român a vorbit, într-un interviu pentru Telekom Sport, despre diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel francez.

Cu toate că Bănel Nicoliţă era unul dintre cei mai muncitori fotbalişti din generaţia sa, nici măcar lui nu i-a fost uşor să se adapteze la trecerea de la Liga 1 la Ligue 1. Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu pentru Telekom Sport, cum şi-a dat seama că a intrat într-o altă lume fotbalistică. 

"Eram la antrenament şi m-am dus să îi trag un cot lui Gradel, de la echipa naţională a Coastei de Fildeş. M-am dus, i-am dat una şi nu s-a mişcat", a declarat Bănel Nicoliţă. El şi Gradel au fost colegi la St. Etienne, prima echipă a românului din Franţa. 

În 2011, Saint-Etienne plătea 700.000 de euro pentru transferul lui Bănel Nicoliţă. După două sezoane, Nicoliţă era împrumutat la FC Nantes pentru un sezon. În 2014, cel poreclit "Jardel" şi-a încheiat aventura în Hexagon. În total, a jucat 42 de meciuri în Ligue 1. 

Afla mai multe despre: banel nicolitasaint-etienne 

viewscnt
Articole similare