Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Diferenţele dintre Liga 1 şi campionatul din Emirate: ”Pot să dau 2 milioane pe un atacant”

EXCLUSIV Diferenţele dintre Liga 1 şi campionatul din Emirate: ”Pot să dau 2 milioane pe un atacant”

Fotbal

Comentarii

Daniel Isăilă a fost invitat la Sport Report de la Telekom Sport.

Isăilă a impresionat la Bani Yas, o formaţie care până la venirea sa era obişnuită să lupte pentru evitarea retrogradării.

Sosirea fostului selecţioner de la tineret a schimbat lucrurile, iar Bani Yas a fost la un pas să câştige un titlu istoric în Emiratele Arabe Unite.

Chiar dacă nu este un club atât de potent financiar precum granzii campionatului, Bani Yas pare că poate achiziţiona jucători pe bani mulţi. Daniel Isăilă mărturiseşte însă că nu a găsit un atacant potrivit în campionatul intern.

”Undeva la 1.5 - 2 milioane pentru un atacant. Nu cred că găsesc un atacant care să mă ajute, din România, la ce am eu nevoie” a mărturisit Isăilă, la Telekom Sport.

Românul şi-a prelungit deja contractul cu Bani Yas: ”Au venit să îmi propună, asta încă din momentul când eram pe poziţia 5-6, deja intrasem în negocieri pentru prelungirea contractului.” a recunoscut el la Telekom Sport.

Daniel Isăilă (48 de ani) a antrenat în cariera sa echipele FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Astra Giurgiu, Al Hazem, Baniyas şi naţionala U21 a României. A cucerit alături de Astra Cupa României şi Supercupa României, iar cu Baniyas a terminat pe poziţia secundă în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Afla mai multe despre: daniel isăilă 

viewscnt
Articole similare