Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dilema lui Florentin Petre înainte de eternul derby: ”Sunt curios dacă băieţii ştiu ce înseamnă un Steaua – Dinamo”

EXCLUSIV | Dilema lui Florentin Petre înainte de eternul derby: ”Sunt curios dacă băieţii ştiu ce înseamnă un Steaua – Dinamo”

FCSB

Comentarii

Florentin Petre, unul dintre cei mai emblematici fotbalişti de la Dinamo spre sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000, nu este convins că jucătorii care vor evolua sâmbătă conştientizează importanţa derby-ului de România.

Petre s-a arătat încântat de transferurile făcute de Dinamo, dar a atras atenţia şi asupra faptului că românii din vestiarul trupei din Ştefan cel Mare nu trebuie ignoraţi.

”Sunt curios dacă băieţii care joacă sâmbătă ştiu cam ce înseamnă un derby Steaua – Dinamo. Unui jucător străin îi este destul de greu să se adapteze la istoria şi la cerinţele unui club mare, dar va juca pentru bani.

Am văzut că sunt foarte bine plătiţi, este un lucru bun. Au adus jucători de calitate de care sunt foarte încântat, acum trebuie să se omogenizeze lotul, să facă un grup unit, să fie foarte atenţi şi la românii care sunt în vestiar, pentru că au foarte mulţi jucători de calitate acolo români care trebuie respectaţi şi ei.”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Partida dintre FCSB şi Dinamo va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1. Meciul se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoflorentin petre 

viewscnt
Articole similare