Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Din câte ştiu, atmosfera la FCSB nu e OK!” Următorul jucător pe care Becali l-ar putea scoate din echipă: ”Sunt convins că va fi pe bancă”

EXCLUSIV | ”Din câte ştiu, atmosfera la FCSB nu e OK!” Următorul jucător pe care Becali l-ar putea scoate din echipă: ”Sunt convins că va fi pe bancă”

Superliga

Comentarii

Iulian Miu, fost căpitan la Steaua, susţine că atmosfera în vestiarul condus de Mihai Teja nu este dintre cele mai bune, după ce Gigi Becali a intervenit încă de la primul meci din acest an.

Patronul FCSB i-a criticat după egalul cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în etapa trecută, pe Adrian Stoian, Raul Rusescu, Dragoş Nedelcu, Bogdan Planic şi Cristi Bălgrădean. Primii patru nu s-au regăsit în primul ”11” la meciul cu Hermannstadt, dar Gigi Becali spune că n-a intervenit, ci au fost alegerile lui Mihai Teja.

Însă Iulian Miu spune că jucătorii FCSB-ului sunt afectaţi după aceste schimbări. Analistul Telekom Sport este de părere că Gigi Becali nu se va opri aici şi de la următorul meci îl va scoate din echipă şi pe Florentin Matei, după ce a declarat că ”l-a dezamăgit” la meciul cu Hermannstadt, câştigat de FCSB cu 3-0.

”Atmosfera, din câte ştiu eu, nu este OK. Şi aici o să argumentez, Nedelcu a jucat foarte bine în pregătire, Teja a fost foarte mulţumit de el. Stoian, la fel, a jucat foarte bine în pregătire, la fel, şi de Stoian. Şi acum Nedelcu - un jucător foarte important pentru naţionala de tineret, să nu apară deloc, nu ştiu, poate are nişte probleme medicale. Şi Stoian, ziua lui, nu-l bagi şi tu două minute. Toţi au spus că este un transfer reuşit. Aici dispărea şi Bălgrădean, dar nu are cine să intre în poartă, să fim sinceri. Adică a ţinut cont (n.r. Mihai Teja) de ceea ce a zis patronul echipei.

Acum nu o să-l vedem nici pe Matei la meciul următor, dacă s-a luat de el, eu sunt sigur că nu va fi decât pe bancă şi nu cred că va juca nici măcar 5-10 minute”
, a comentat Iulian Miu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iulian miufcsb 

viewscnt
Articole similare