Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Din toate punctele de vedere sunt favoriţi”. Răzvan Raţ a analizat şansele pe care le are CFR Cluj contra Sevillei

EXCLUSIV | „Din toate punctele de vedere sunt favoriţi”. Răzvan Raţ a analizat şansele pe care le are CFR Cluj contra Sevillei

CFR Cluj

Comentarii

Răzvan Raţ nu are amintiri plăcute cu Sevilla. Fostul internaţional s-a duelat cu andaluzii în mai multe rânduri de-a lungul carierei şi o pune în gardă pe CFR Cluj.

CFR Cluj şi Sevilla sunt adversare în 16-imile UEFA Europa League. Manşa tur are loc pe 20 februarie, în Gruia. Răzvan Raţ a jucat împotriva andaluzilor atât în perioadă în care era la Şahtior, cât şi în cea petrecută la Rayo Vallecano.

În sezonul 2006-2007, ucrainenii au fost eliminaţi de către Sevilla din optimile de finală ale Cupei UEFA, după 4-5 la general. În retur, la scorul de 2-1 pentru Şahtior, portarul Palop a restabilit egalitatea în minutul 90+4, ca apoi, spaniolii să obţină calificarea în prelungiri.

În perioada petrecută în Spania, Raţ nu a reuşit să obţină decât un singur punct din cele trei întâlniri cu Sevilla. 

„E o sperietoare din toate punctele de vedere pentru că e o echipă care este în top 3-4 în campionatul Spaniei, joacă într-un campionat extrem de tare, după mine cel mai tare sau la acelaşi nivel cu Premier League. Din toate punctele de vedere sunt favoriţi”, a declarat Răzvan Raţ, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional român e de părere că, starea precară a gazonului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” poate fi principalul atuu al campioanei României.

„(Despre gazonul de la Cluj)
Pentru ei e un inconvenient pentru că ei sunt obişnuiţi să joace pe terenuri impecabile.

(Sunt şanse la calificare?) 
Eu cred că sunt şi sper din toată inima ca Dan Petrescu să reuşească”
, a completat fostul internaţional, în acelaşi interviu.

  • CFR Cluj - Sevilla, turul 16-imilor din UEFA Europa League, se vede în direct pe Telekom Sport 1, joi, de la ora 19:55

 

Afla mai multe despre: sevillacfr clujeuropa leaguerat 

viewscnt
Articole similare