Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo a dat afară încă un jucător adus de Mircea Rednic. Planul incredibil al şefilor din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Dinamo a dat afară încă un jucător adus de Mircea Rednic. Planul incredibil al şefilor din Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a despărţit marţi de încă un jucător transferat de Mircea Rednic. Este vorba despre Simon Zenke, jucător care a fost transferat în noiembrie 2018. Din informaţiile Telekom Sport, Dinamo va încerca să scape de aproape toţi jucătorii pe care i-a transferat Rednic.

Oficialii lui Dinamo continuă ”curăţenia” şi s-au despărţit de încă un jucător adus de Mircea Rednic. Conducerea clubului din Ştefan cel Mare a decis să-i rezilieze contractul lui Simon Zenke, deşi mijlocaşul de 30 de ani a lăsat o impresie destul de bună. Zenke a avut 22 de apariţii pentru Dinamo, a marcat un gol şi a reuşit trei assist-uri.

Însă ”epurările” nu se vor opri aici. Din informaţiile Telekom Sport, oficialii lui Dinamo vor să scape aproape de toţi jucătorii aduşi de Mircea Rednic. Excepţie fac doar Montini, Papazoglou şi Naser Aliji, pe care conducerea din Ştefan cel Mare vrea să-i păstreze.

Într-o situaţie specială se află Reda Jaadi. Mijlocaşul de 24 de ani a fost transferat de la Antwerp şi Dinamo s-a angajat să plătească 50.000 de euro în schimbul său. Mircea Rednic, cel care a insistat pentru Jaadi, a achitat 25.000 de euro din buzunarul său, dar Dinamo este acum obligată să achite diferenţa. Însă şefii dinamovişti vor să scape şi de el şi încearcă să-i convingă pe cei de la Antwerp să-şi ia jucătorul înapoi, pentru a scăpa de tranşa de 25.000 de euro.

Toate această situaţia i-a enervat pe suporteri, care sunt decişi să continue protestele împotriva conducerii.

Afla mai multe despre: zenkedinamo 

viewscnt
Articole similare