Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinamo a ratat transferul unui ”veteran” al Ligii 1: ”Este adevărat. M-a căutat domnul Negoiţă!”

EXCLUSIV Dinamo a ratat transferul unui ”veteran” al Ligii 1: ”Este adevărat. M-a căutat domnul Negoiţă!”

Dinamo București

Comentarii

Marian Constantinescu, fost jucător în Liga 1 la echipe ca Ceahlăul Piatra Neamţ sau FC Braşov a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport, cum a ratat transferul în Ştefan cel Mare.

La 34 de ani, Marian Constantinescu putea da lovitura carierei. Profitând de momentul foarte bun pe care îl traversa atacantul, Dinamo Bucureşti a fost la un pas de transferul său.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Constantinescu a vorbit despre eşecul acelor negocieri: ”Da, întradevăr a fost după episodul cu FC Braşov când am fost al doilea golgeter al campionatului la 34-35 ani, s-a interesat Dinamo şi chiar atunci domnul Negoiţă, m-au sunat cei din conducere, domnul Anghelache. Nu ştiu care au fost negocierile între dânşii sau care a fost problema, nu mi-a părut rău că nu am ajuns la Dinamo, cu toate că era un pas important în carieră.  Oricărui jucător, când se apucă de fotbal cred că are în minte 3 echipe: Steaua, Rapid şi Dinamo şi a patra echipă este echipa naţională. Nu am putut să îndeplinesc niciun vis, dar sper ca pe viitor copilul meu să reuşească el” a declarat Marian Constantinescu.

Născut la Braşov, Marian Constantinescu (38 de ani) a evoluat în Liga 1 la mai multe cluburi importante. A avut o perioadă excelentă la Ceahlăul Piata Neamţ, dar şi la FC Braşov, acolo unde în sezonul 2014-2015 a marcat 11 goluri. 

Afla mai multe despre: marian constantinescu 

viewscnt
Articole similare